fbpx
Начало » Бакалавър » Студентските кредити на ЦКБ са с едни от най-гъвкавите и удобни условия за младежите

Студентските кредити на ЦКБ са с едни от най-гъвкавите и удобни условия за младежите

  • Елвира Юрукова
  • 07 сеп. 2018
  •  Коментарите са изключени за Студентските кредити на ЦКБ са с едни от най-гъвкавите и удобни условия за младежите

По време на обучението, студентите имат възможност да използват гратисен период, през който да изплащат само начислените лихви

 

Искате да инвестирате в образованието си или имате нужда от средства, за да заминете на студентска бригада в чужбина – това вече не е проблем. Централна кооперативна банка предлага едни от най-гъвкавите и удобни условия по кредитите си, насочени специално към студенти до 35-годишна възраст. Те покриват пълния набор от разходи, с които един студент ще се сблъска при следването си или по време на бригадата в чужбина – от семестриалните такси до планирана сума за издръжка.

Максималният размер на студентските кредити от ЦКБ за обучение е до 20 000 лв. И тъй като всички знаем, че по време на следването, един кредит може да бъде допълнително притеснение, условията на банката позволяват студентите да се фокусират изцяло върху образованието си и да използват гратисен период по време на обучението, като през този период заплащат само начислените лихви.

В зависимост от финансовия профил на поръчителя, лихвеният процент по кредита е между 7 и 7,5%. Така, най-общо, при кредит в размер на 10 000 лева и срок на изплащане 5 години, годишният процент на разходите ще е в размер на 7,59%, с включена еднократна такса за разглеждане на искането за кредит и плаващ лихвен процент 7%. Общата дължима сума ще е 11 960 лева, а месечната вноска – 198 лева. От ЦКБ посочват, че при ползване на други банкови продукти, предлагат и допълнителни отстъпки от лихвените проценти. Те са в сила и при теглене на кредит за студентски бригади – хитът сред младежите. Максималният размер на този тип кредит е 5000 лв.  Кредитите се предлагат без държавна финансова подкрепа. Допълнителна информация може да получите на телефон 02/9266 500, във всеки клон на банката, както и на www.ccbank.bg.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top