fbpx
Начало » Бакалавър » Стипендия за академични постижения в Международно бизнес училище „Хълт“, САЩ

Стипендия за академични постижения в Международно бизнес училище „Хълт“, САЩ

 • netpro
 • 10 апр. 2017
 •  Коментарите са изключени за Стипендия за академични постижения в Международно бизнес училище „Хълт“, САЩ
2423027 full-lnd

Краен срок: 1 Май 2017

Стипендия: от USD 22 500 до USD 30 000

Описание

Международно бизнес училище „Хълт“ търси кандидати за стипендия за академични постижения, за  2017 г. Международно бизнес училище „Хълт“  e световно бизнес училище с кампуси в  Сан Франциско, Бостън, Лондон, Дубай, Шанхай, Ашридж (Англия) и Ню Йорк.  В „Хълт“ се обучават студенти от 130 националности и мрежата от негови възпитаници включва 16 000 професионалисти работещи по целия свят.

Изисквания

Стипендия за академични постижения се дава на изключителни студенти, които са показали изключителни академични постижения  всеотдайност. Например изключително висок среден успех за SAT/ACT, много висок IB резултат, или са се занимавали с обществено полезна дейност и са били много високо ценени в техния випуск.

Стипендии

 • Прием 2017-2018 г. – за всяка академична година кандидатите ще получават стипендия от USD 7 500;
 • За 4-годишната програма стипендията ще бъде в размер на  USD 30 000;
 • За 3-годишната програма стипендията ще бъде в размер на USD 22 500.

Как се кандидатства

Всичко, което трябва да направите е да следвате инструкциите в онлайн апликационната форма на университета. Разбира се, всички документи, които трябва да прикачите трябва да преведени на английски.

За повече информация:

www.hult.edu/en

 

 

 Висшата школа на Галилей в Падуа, Италия

Краен срок: 22 май 2017
Стипендия: безплатен студентски стол и общежитие, финансова помощ при закупуване на книги до 1000 EUR

Описание

Университетът в Падуа, един от най-старите университети в света има дълга традиция в насърчаването на академичните постижения на студентите си, независимо от тяхната народност, пол, вярвания или интереси. Във връзка с това всяка година Университетът в Падуа организира програма за академични постижения наречена Висша школа на Галилей в Падуа.  Школата е наречена така в чест на Галилео Галилей, основателят на съвременната физика и астрономия, който идва в Падуа през 1592 г., когато е бил на 28 години.

Изисквания

 • Жители на други страни, живеещи извън Италия  (както от страни на ЕС, така и от страни извън ЕС);
 • Кандидатите трябва да са бакалаври  (или да завършат бакалавърска степен преди 31 юли 2017) и да не са навършили 26 години преди крайния срок за кандидатстване  (22 май 2017);

Стипендия

Школата възстановява разходите за двупосочен билет от и до родната страна (икономична класа) до EUR 1.500,00 за всяка академична година и покрива разходите за книги и други документирани разноски свързани с   обучението, допустими и в разумни граници. Школата предоставя стая и храна в студентските общежития  и столове;

Как се кандидатства

Онлайн процедурата изисква зареждането на следните документи:

 1. Копие на паспорта (или лична карта само за граждани на ЕС);
 2. Заверено копие на академична справка, на английски език, с посочени ECTS кредити или с посочване на скалата за оценяване използвана от институцията, в случай че не е използвано ECTS оценяване.
 3. Копие от диплом за Бакалавърска степен.

4.      СV на английски език.

За повече информация:

www.unipd.it

Стипендии за Глобален мениджмънт на социални проблеми

Краен срок : 1 май 2017
Стипендия: месечно отпускани суми за разходи за живот (отпусканата сума за всяка година е в размер на 10 000 EUR, за период от три години)

Описание

Университетът в Тилбург спомага за разрешаването на социални проблеми. Основният начин по който се постига това е чрез развитие и трансфер на знания, както и чрез организиране на срещи на специалисти от различни дисциплини и организации.  Качеството на обучение, социалната ориентация и съзнанието за принадлежност към университета са в основата на университетското образование. Стипендиите са за студенти, които искат да учат в  бакалавърска програма и се дават за обучение  в областта на социалните и поведенчески науки.

Изисквания

За да получите стипендията трябва да отговаряте на слените критерии, в допълнение на обичайните изисквания за прием в бакалавърска програма. Кандидатите трябва задължително да са приети в бакалавърска програма по Глобален мениджмънт на социални проблеми за академичната 2016-2017 г.

Стипендия

Стипендията представлява месечно отпускани суми за разходи за живот, осигурявана от Института за социални и поведенчески науки. Всяка година ще се отпуска по 10 000 EUR (за целия период на обучение от три години). Общо ще бъдат отпуснати  30 000 EUR.

Как се кандидатства

Кандидатите не е необходимо да подават отделно документи за стипендията, тъй като тя ще бъде преценена по време на процеса на кандидатстване.  Обърнете внимание, че трябва да кандидатствате и се регистрирате в две различни системи.

За повече информация:

www.tilburguniversity.edu

Стипендии за международни студенти във Висшето училище по икономика, Русия

 

Краен срок: 1 май 2017
Стипендия: покрива само разходите за обучение и настаняване

Описание

Тези стипендии са предвидени за кандидати с отлични академични постижения и за тях могат да кандидатстват всички студенти, които искат да учат в магистърски програми. Националния изследователски университет „Висшето училище по икономика“ е един от водещите и най-големите университети в  Русия. Университетът е специализиран в областта икономиката, социалните науки, математиката, компютърните науки, медийните комуникации и дизайн.

Изисквания

Кандидатите, чиито роден език не английски, трябва да представят резултати от  тестовете TOEFL, IELTS или CAE (получени не по-рано от две години преди кандидатстването);
Носителите на езика , както и студенти които преди това са завършили академична степен изцяло на английски език,  не е необходимо да представят доказателство за владеене на английски език.

Стипендия

Обърнете внимание, че стипендията покрива само разходите за обучение (3 500 – 6 000 USD) и настаняване.

Как се кандидатства

Стандартните документи, които студентът трябва да зареди включват :

 • Сканирана първата страница от паспорта;
 • Резюме от дипломната работа;
 • Сканирани дипломи и академични справки
 • Мотивационно писмо
 • CV
 • Резултати от изпити потвърждаващи владеенето на език.

 

За повече информация:
www.hse.ru

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top