fbpx
Начало » Бакалавър » Стипендии за обучение в швейцарски колежи по хотелски мениджмънт и туризъм

Стипендии за обучение в швейцарски колежи по хотелски мениджмънт и туризъм

  • Елвира Юрукова
  • 14 мар. 2019
  •  Коментарите са изключени за Стипендии за обучение в швейцарски колежи по хотелски мениджмънт и туризъм

Swiss Education Group обединява 5 от най-престижните колежи по хотелски мениджмънт и туризъм в Швейцария, сред които и една кулинарна академия. Програмите за обучение включват задължителни стажове и възможности за престижна кариера в един от най-бързо развиващите се сектори в света!

 

Запознайте се с Швейцарската образователна група по време на информационните семинари, които ще се проведат на следните дати:

  • 03 София, х-л „Хилтън“, 18:30 ч.
  • 03 Пловдив, х-л „Лайпцих“, 18:30 ч.
  • 03 Варна, х-л „Голдън Тюлип“, 16:30 ч.
  • 03 Бургас; х-л „Приморец“, 16:30 ч.

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ!

Swiss Hotel Management School (SHMS), Hotel Institute Montreux (HIM), IHTTI School of Hotel Management and Design и Cesar Ritz Colleges/Culinary Arts Academy ще представят своите програми, които обединяват швейцарските традиции и опит в хотелиерството със съвременните тенденции в мениджмънта.

Колежите, част от Swiss Education Group, попадат в ТОП 20 на най-добрите образователни институции по хотелиерство в света, според QS World University Ranking 2019.

 

Над 89% от завършилите студенти стават топ мениджъри или собственици на бизнес в рамките на 5 години след дипломиране.

Учебите заведения предлагат бакалавърски и магистърски специалности в сферата на хотелиерството, туризма, събитийния мениджмънт, бизнеса и кулинарното изкуство. Програмите се преподават на английски език и включват две платени работни практики в Швейцария или в чужбина.

Два пъти годишно колежите организират международно кариерно изложение, по време на което студентите се запознават лично с бизнес лидери и известни предприемачи от над 120 водещи международни компании като: Ritz-Carlton, Marriot,  Kempinski, Tesla, UBS, Emirates Airline, Holiday Inn, Hyatt; Fairmont и др.

 

Важно! SEG отпуска стипендии на стойност до 15 000 франка на кандидати, които имат амбиция да се обучават в сферата на хотелския мениджмънт и туризъм, а деца на родители, заети в туристическия и хотелиерски бранш ползват до 20 % отстъпка от таксата за обучение!

 

Концепцията на SEG e да предложи не просто работа, а партньорство за цял живот на завършващите студенти, за да изградят своята кариера за години напред!

Входът за събитието е свободен, предварителна регистрация можете да направите тук: Заявка за участие!

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top