fbpx
Начало » Бакалавър » Стипендии за дизайн в AAS College, Гърция

Стипендии за дизайн в AAS College, Гърция

AAS College празнува навлизането си на българския пазар с 20% отстъпка за всички специалности за февруарския прием 2019г., давайки шанс за успех на българските студенти, защото:

 

              – Всичките програми са по британска система на обучение и подготвят студентите за изискващия и конкурентен международен пазар

              Същите стандарти за висше образование както във Великобритания, заради партньорството

             – Студентите получават Британска диплома от University of Sunderland

             – Британските дипломи са разпознати навсякъде по света, заради доброто име

             – Конкурентни такси за обучение: AAS значително намялява цената на Британската диплома

             – Лично отношение към студентите: всеки студент е един от 100, а не един от 1000

             – Процентното съотношение между университетския състав и студентите е 1:7

             – Разходите за живот в Солун са два пъти по-малки от тези във Великобритания

             – Солун е град с богата култура и история и има жива студентска общност

             – Климатът в Гърция е доста по-добър от този във Великобритания

Основното предимство на AAS College е, че предлага британско образование в сферата на дизайна, благодарение на партньорството си с британския University of Sunderland, с по-ниски такси от британските университети и в Средиземноморска среда.

„Силата на дизайна“ и къде може да ви отведе той

 

Дизайнтът е практика за съзнателно създаване с цел подобряване на света. В сферата му влизат творчеството, създаването на страхотни продукти и услуги, които отговарят на човешките нужди, а това само по себе си удовлетворява и информира. Дизайнът е вълнуващ, защото призовава изкуствата и хуманитарните науки, социалните, физическите и биологичните науки, инженерството и бизнеса.

Дизайнерското мислене включва стратегии за намиране и решаване на проблеми чрез запознаване на хората и обществото с технологичния дизайн, фокусирайки се върху намирането на правилния проблем, преди прибързването към решение. Ние вярваме, че умението за дизайнерско мислене ще бъде ключът към успеха на новото поколение креативни лидери в технологиите, бизнеса и образованието.

Дизайнът дава способността да водиш, защото обхваща всички дисциплини.

     

Дизайнът трансформира чрез четири основни характеристики:

            – Креативно мислене  гарантира, че се разрешава правилният проблем

            – Системно мислене – обхващане на всички дисциплини

            – Интегративен  смесване на теория и практика

            – Ориентиран към човека – гарант, че човекът и технологиите работят в хармонично и тясно сътрудничество

Няколко години назад, дизайнерите се обучаваха на форми, функции, материали и естетика. Днес, културата и емоциите заемат централно място, плюс знанията за социалните въпроси, техниките за умело убеждаване и тънкостите на сложни независими системи.  

Доста интересно е, че повечето теории за дизайна днес произлизат от други дисциплини. Например, теоретичните основи на т. нар. Визуална комуникация, Дизайн на взаимодействието, Потребителски опит, Взаимодействието човек-компютър произлизат от социалните и поведенческите науки (психология, антропология, социология) и компютърните науки. Тези области предоставят солидни, полезни теории и принципи, но съчетанието с малко естетика и традиции характеризира чудесния дизайн. Съществуват аналитични принципи, които определят дали един дизайн е в синтетичната област, в областта на конструкцията и изграждането на сгради. Нуждаем се от теории и подходи, които комбинират аналитичното със синтетичното, знанията за науката и инженерството с дизайнерската практика.

През времето, прекарано в AAS College, ще откриете вашия личен творчески израз с помощта на художници, дизайнери, медийни създатели, маркетьори, академици и професионалисти от индустрията, които със сигурност ще ви подготвят за навлизането в търговската практика след дипломиране.

Завършилите AAS са продължили с успешна кариера в творческия спектър и са допринесли за креативните и културни индустрии, заемайки ключови позиции.

За да получите повече информация, свържете се с AAS College чрез следния линк.

www.aas.gr  

http://www.aas.gr/en/enquiry/

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top