fbpx
Начало » Бакалавър » Учи икономика, бизнес и международни отношения в Италия

Учи икономика, бизнес и международни отношения в Италия

Един от най-реномираните италиански университети за обучение по икономика, бизнес, политология и международни отношения – Università Cattolica del Sacro Cuorе (UCSC), ще проведе презентация на 28 февруари в София от 18.30 ч. в х-л „Маринела“.

 

Направете своята безплатна регистрация за инфромационната среща тук!

Cattolica e най-големият частен университет в Европа с 42 000 студенти и единственият с 4 кампуса в Италия. Елитната школа заема челна позиция за професионална реализация на завършилите студенти в Италия и се нарежда сред 500-те университета с най-всеобхватни програми в света.

Учебното заведение  предлага бакалавърски и магистърски програми, както и едногодишни специализации на италиански и английски език в разнообразни сфери – от бизнес и икономика през медицина, до право и политически науки.

Сред възпитаниците на UCSC се открояват именити предствители на бизнеса и политиката в Италия – бившият председател на Европейската комисия  – Романо Проди, бившият главен  изпълнителен директор на „Дукати” – Габриел дел Торчио и основателят на италианската петролна компания „ЕНИ” – Енрико Матей.

Универитетът поддържа тесни връзки с индустрията и предлага над 6 900 позиции за стаж годишно.

Таксите за обучение в Италия се определят на база семейни доходи. Редовните такси в Università Cattolica del Sacro Cuore варират между EUR 3 500 и EUR 8 900, като повечето български студенти заплащат минималната сума. Държавата също осигурява възможности за допълнителна финансова помощ и стипендии, които могат да покрият не само таксата за обучение, но и част от разходите за настаняване и издръжка.

На предстоящата презенация ще имате възможност да научите повече за програмите на обучение и условията на кандидатстване в UCSC  лично от представител на учебното заведение.

Очакваме Ви на 28 февруари от 18:30 в х-л „Маринела“, София!

Вход – свободен! РЕГИСТРАЦИЯ

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top