fbpx
Начало » Бакалавър » Онлайн семинар за обучение по хотелиерство и туризъм в Швейцария

Онлайн семинар за обучение по хотелиерство и туризъм в Швейцария

  • Lyubina Panayotova
  • 05 мар. 2020
  •  Коментарите са изключени за Онлайн семинар за обучение по хотелиерство и туризъм в Швейцария

Интересувате ли се от бакалавърска или магистърска програма, която включва задължителен стаж и възможности за престижна кариера в един от най-бързо развиващите се сектори в света –  на хотелиетсвото и туризма?

Научете повече по време на ОНЛАЙН СЕМИНАРА на Швейцарската образователна група с водещ – Горан Йорданов – Мениджър „Маркетинг и развитие“ на Swiss Education Group за Източна Европа. Събитието ще се проведе на 18 март от 18:30 ч.

РЕГИСТРАЦИЯ!

Swiss Education Group обединява 5 от най-престижните колежи по хотелски мениджмънт и туризъм в Швейцария, сред които и една кулинарна академия.

Hotel Insitute Montreux (HIM), Swiss Hotel Management School (SHMS),  IHTTI School of Hotel Management and Design, Cesar Ritz Colleges и Culinary Arts Academy предлагат програми за обучение, които комбинират швейцарските традиции и опит в хотелиерството със съвременните тенденции в мениджмънта.

Студентите на SEG могат да изучават бакалавърски и магистърски специалности в сферата на хотелиерството, туризма, събитийния мениджмънт, бизнеса и кулинарното изкуство. Обучението е на английски език и включва две платени работни практики в Швейцария или чужбина.

За да гарантира успешна реализация на своите възпитаници, SEG си партнира с редица известни компании, между които Ritz-Carlton, Hyatt, луксозните часовници TAG Heuer, с експерти от Louis Vuitton и John Paul Design и самия майстор готвач, изготвил менюто за сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън – шеф Антон Мозиман.

Два пъти годишно Swiss Education Group организира международно кариерно изложение, по време на което студентите се запознават лично с бизнес лидери и известни предприемачи от над 120 водещи международни компании като: Hilton, Mariott, Kempinski, Tesla, UBS, Emirates Airlines, Armani Hotels, Fairmont и др.

Колежите от Швейцарската образователна група осигуряват възможности за стипендии, които покриват до 30 % от таксата за обучение. Подробности ще научите на 18 март от 18:30 ч.

Участието е безплатно, предварителна регистрация можете да направите ТУК!

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top