fbpx
Начало » Бакалавър » НХА организира творчески ателиета в дни на отворените врати

НХА организира творчески ателиета в дни на отворените врати

  • bobi
  • 24 апр. 2023
  •  Коментарите са изключени за НХА организира творчески ателиета в дни на отворените врати

Националната художествена академия (НХА) организира творчески ателиета в дни на отворените врати – на 24, 25 и 26 април.

Преподаватели ще представят специалностите, изискванията за конкурсните изпити и перспективите, които предоставя обучението. Днес темите на творческите ателиета са свързани с технологични задачи за стенопис, резба, работа върху сценографски макет, дизайн за детска среда, сюжетни игри и проектиране на аксесоари, литографски печат, дизайн на функционален обект с порцелан, скициране с маркери на идеи за концептуални автомобили и ръчно тъкане на вертикален и хоризонтален стан. Посетителите ще могат да разгледат музейната сбирка и библиотеката на НХА, както и да участват в среща със студентския съвет на учебното заведение.

Утре, на 25 април, ателиетата са посветени на високопечатната техника, моделирането във восък в ателие „Бижута“, моделирането на дизайн за 3D принтер, керамиката и калиграфията.

Отпечатване на офорт, медална пластика, рекламен дизайн, илюстрация и 3D проектиране на дизайн за детската среда са темите на творческите ателиета на 26 април, допълва БТА.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top