fbpx
Начало » Бакалавър » НБУ и 3DBGPrint с презентация за съвременните 3D технологии

НБУ и 3DBGPrint с презентация за съвременните 3D технологии

  • bobi
  • 15 ное. 2019
  •  Коментарите са изключени за НБУ и 3DBGPrint с презентация за съвременните 3D технологии

3DBGPrint съвместно с Нов български университет организираха пред студенти лекция на тема „Съвременните 3D технологии и тяхното приложение“. Събитието бе организирано от НБУ Департамент „Кино, реклама и шоубизнес. 3DBgPrint в ролята на лектори – презентатори представиха методиката и работата на 3D принтерите и тяхното иновативно приложение в съвременният свят.

В рамките на 3D академията имаше лекция и презентация на методиката и работата на 3D принтерите и тяхното иновативно приложение в практиката и развитието на съвременните технологии. Събитието се проведе на 2 етапа, като на първия етап бяха представени възможностите на 3D принтерите и беше проведен конкурс за студентите по определена тема, в която да проектират и да изготвят определен детайл. Беше учредено жури за оценка на проектите, като бяха раздени 3 предметни награди и 3-ма от студентите вече имат възможност да отидат на стаж с възможност за постъпване на работа. На втория етап бяха селектирани най-добрите проекти и бяха избрани победителите.

Водещи на събитието бяха Георги Толев и Неделина Станчева

Георги Толев е специалист в 3D технологии в едни от водещите страни в 3D индустрията. Полша, Холандия и Германия. Лектор в ZaraLab ACADEMY, презентатор на множество конференции на тема 3D принтиране. Участвал е в извършването на първата операция в света на внедряване на 3D принтирано ребро в човешкото тяло.

Неделина Станчева е хоноруван преподавател по Графичен дизайн, Adobe Photoshop, In design към департамент „Кино, реклама и шоубизнес“. Специалист с работата на 3D дизайн и принтиране.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top