fbpx
Начало » Бакалавър » Комуникации и ПР на английски език в Италия

Комуникации и ПР на английски език в Италия

Срещнете се с университета, който предлага единствената бакалавърска програма по ПР на английски език в Италия – IULM University, Milano! Представители на елитното учебно заведение организират ексклузивни презентации в София и Варна, за да се срещнат лично със заинтересовани български студенти и ученици.

Научете повече за университета, програмите, условията за кандидатстване и възможностите за стипендии на презентациите в София и Варна, които ще се проведат ОНЛАЙН – ЧРЕЗ КОНФЕРЕНТНА ВРЪЗКА с представителите на учебното заведение:

– 10 март 2020 – от 18:30 часа в София, х-л „Маринела“

– 11 март 2020 – от 18:30 часа във Варна, х-л „Графит“

Присъствието на събитията е безплатно. Направете онлайн заявка за участие >>

 

Университетът

IULM University подготвя кадри в сферата на чуждите езици и комуникации вече повече от 50 години. Университетът е първият в Италия, който въвежда бакалавърска специалност Business Communication and Public Relations още през 1992 г. Оттогава, учебният план на програмата се обновява непрекъснато, за да отговори на динамиката на пазара и очакванията на работодателите. Към днешна дата, специалността Business Communication and Public Relations е достъпна както на италиански, така и на английски език!

 

На английски можете да изучавате още:

  • Двугодишни магистратури: Strategic Communication и Hospitality and Tourism Management
  • Едногодишни магистърски специализации: Communication for International Relations, International Communication, International Tourism and Hospitality, Game Design, International Marketing and Sales Communication и Food Design.

IULM University предлага и много програми на италиански език в сферата на комуникациите, маркетинга, бранд мениджмънта и туризма.

 

Защо IULM University, Milano?

IULM University, Milano е най-добрият университет за обучение по комуникации и чужди езици в Италия! Разполага с модерен кампус на 10 минути от центъра на Милано – италианската столица на бизнеса, модата и дизайна!

Учебното заведение отпуска стипендии за обучение на международни студенти и осигурява възможности за стаж по време на следването!

 

Можете да направите своята безплатна регистрация за събитията в София и Варна тук >>

 

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top