fbpx
Начало » Бакалавър » Индивидуални срещи с бизнес училища: 4 причини да участвате

Индивидуални срещи с бизнес училища: 4 причини да участвате

  • netpro
  • 21 ное. 2016
  •  Коментарите са изключени за Индивидуални срещи с бизнес училища: 4 причини да участвате
1479731923 tmp sileujwee

Водещи международни бизнес училища се срещат лице в лице с амбициозни специалисти в областта на бизнеса, управлението и финансите вСофияна24ти Ноември.

 

Тенденциите в заетостта са блестящи за завършилите MBA степен или магистратура по мениджмънт, финанси или счетоводство. Тези квалификации се ценят отвъд корпоративния свят в почти всяка професионална област, индустрия, континент, бизнес или социално предприемачество, както в публичния, така и в частния сектор.

 

Образователните степени като Магистър по финанси (MiF), мениджмънт (MiM) или счетоводство са изгодни за младите специалисти от гледна точка на стартовата заплата, позицията и  перспективите за професионално развитие. Престижната магистърска степен по бизнес администрация (MBA) е призната във всички части на света и в индустриите като златен стандарт на обучението по мениджмънт.

 

Разнообразието от MBA програми и магистърски програми с добра репутация и възможностите за професионално израстване за амбициозни бизнес лидери и специалисти никога не са били по-големи. Процесът на подбор на правилното бизнес училище изисква повече проучване и размисъл. Ето 4 причини, поради които индивидуалните срещи с директори по прием на студенти са от решаващо значение:

 

 

1. Научавате как всяка програма подхожда на вашите цели

 

Кандидатите завършили университет и взели решение, трябва да се възползват от възможността да говорят лице в лице с представители на бизнес училища, за да разберат дали училището ще им помогне да постигнат своите лични и професионални цели. В допълнение, срещите могат да опишат индивидуалността и подхода и да покажат дали те са съвместими с очакванията на кандидатите. Представителите осигуряват също така и обратна връзка за това каква е конкуренцията за прием в училището.

 

2. Избирате между MBA и магистърска степен

 

MBA и магистърските степени се различават по изискванията за прием, бюджета, перспективите за професионално развитие и студентските профили. За онези, които все още не са решили, може ли да има нещо по-добро от среща с представители на MBA и магистърски програми по едно и също време, на едно и също място? Access MBA и Access Masters– събития, провеждащи се в София на 24ти Ноември, предоставят уникалната възможност за потенциалните кандидати да разговарят лично с представители на бизнес училища от Oxford University, IESE Global Executive MBA, Vienna University of Economics and Business – WU Executive Academy, IE Business School, Kedge Business School и много други.

 

3. Срещате се с училища, които отговарят на Вашите очаквания

 

MBA и Masters събитията дават възможност на бъдещите студенти да се срещнат лице в лице с представителите на училищата, които отговарят на техния професионален опит и очаквания. Училищата и кандидатите вече се познават и всяка 25-минутна среща преминава в обсъждане на темите с най-голяма важност.

 

4. Възползвате се от професионалнитe насоки в реално време

 

Получаването на бизнес степен се случва веднъж в живота и бъдещите кандидати ценят съвета на експерта. Преди, след и между срещите с бизнес училищата участниците могат да получат безплатна консултация по всеки един аспект на подбора на учебно заведение, подготовка за GMAT, възможности за финансиране и стратегии за кандидатстване, което ще гарантира една успешна инвестиция в бизнес образованието.

 

Защо трябва да се замисля за бизнес степен?

·         При завършилите MBA програми наблюдава повишение с 81% над средната заплата преди бизнес училището. След период от шест до осем години годишната заплата се увеличава с още 64% до около USD 169,000 на година. (според класацията на най-добрите бизнес училища на Bloomberg BusinessWeek за 2015 г.).

 

·         През 2016 г. завършилите магистратура по мениджмънт ще бъдат наети от 75% от проучените работодатели в Азиатско-тихоокеанския регион, от 62% от европейските компании и от 58% от латино-американските компании – увеличение до 10% година за година в някои от регионите. Базираните в САЩ компании планират да предложат на наскоро завършилите MBA програми стартова средна основна заплата в размер на USD 105,000 през 2016 г. (според доклада от проучването на корпоративните рикрутъри на GMAC за 2016 г.). Същите светли перспективи се отнасят за притежателите на магистърска степен по финанси и магистърска степен по счетоводство (според доклада от проучването на корпоративните рикрутъри на GMAC за 2016 г.).

 

·         88% от проучените корпоративни рикрутъри, които работят директно с участващите бизнес училища планират да наемат наскоро завършили MBA програми през 2016 г. (според доклада от проучването на корпоративните рикрутъри на GMAC за 2016 г.).

 

Срещнете се с директорите по прием на студенти на водещи бизнес училища:

24 Ноември 2016

Хотел „Балкан“, София

10:30 – 22:00

 

Регистрация: Онлайн регистрацията е безплатна на адрес www.AccessMBA.com и www.AccessMastersTour.com. При регистриране най-малко 10 дни преди събитието, участниците ще получат оценка на профила и персонализирана консултация, за да открият най-подходящите бизнес училища по време на изложението.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top