fbpx
Начало » Бакалавър » Защо да учим в университет Йорк Сейнт Джон

Защо да учим в университет Йорк Сейнт Джон

  • netpro
  • 29 ное. 2016
  •  Коментарите са изключени за Защо да учим в университет Йорк Сейнт Джон
fountains 0

 

1.      Висококачествено преподаване и обучение

Обучението се провежда като смесица от лекции, семинари, консултации, уъркшопи, групови задачи, обучение чрез Moodle, виртуално обучение, стажове, проекти на клиенти, практически задачи.

Повече за условията за прием и специалностите четете тук .

2.      Осигурено настаняване

Ние гарантираме на всички наши чуждестранни студенти място в университетска мрежа за настаняване- от реновирани самостоятелни квартири на 10-15 минути пеша до общежития, намиращи се в нашия кампус „ Lord Mayor’s Walk“, само на 30 секунди от университета. Инвестирахме 18 милиона паунда за настаняване на студентите в в Пърсис Лейн и Грей Уорф, а през 2013 отвори врати и новото студентско общежитие в Сейнт Джон Сентрал.

3.      Невероятно красив кампус

През последните 10 години нашия печелещ награди кампус е преминал през трансформации за 100 милиона паунда. Разположен на 11 акра, той разкрива гледка към световноизвестния Йорк Минстър отвъд градските стени. Построен около четириъгълен вътрешен двор през 1841, най-старите сгради на Йпрк Сейнт Джон представляват удивителната фасада на университета. По-новите сгради, добавени в последните няколко години, приютяват библиотека, IT апаратура, ;аборатория по компютърни науки, спортна зала, лаборатории по психология и психотерапия, биомеханика, биомедицински науки, фитнес център. На ваше разположение са и танцово студио, учебен театър, музикални студиа, кино и телевизионни студиа, издателство, студиа по изкуства и дизайн.

Вижте какво ви предлагаме тук :

https://www.youtube.com/watch?v=LgkGB2S2nic

 

4.      Градски живот

С около 20 000 студенти и около 7 милиона туристи, посещаващи града целогодишно, Йорк е наистина прекрасен избор. Има ресторанти, пъбове, винени барове и кафенета, които задоволяват и най-големите капризи. Магазините и модните бутици също не липсват. Йорк е и историческа забележителност с изобилие от изкуство и културни паметници, включително невероятно красивия Йорк Минстър. Йорк Сейнт Джон е само на няколко минути пеша от центъра, перфектно разположен, за да изследвате града. Йорк е на четвъртият най-сигурен град във Великобритания в класацията на Пълния университетски справочник „Колко сигурен е вашият град“.

5.      Кариерна подготовка

От първия ви ден в Йорк Сейнт Джон и през цялата ви кариера ние ви подготвяме и подкрепяме развитието ви, защото знаем какво търсят работещите и какво ще ви е необходимо, за да изградите успешна кариера в избраната от вас област. Цифрите говорят сами: 94% от дипломираните ни през 2015 студенти са назначени на работа или приети да продължат образованието си шест месеца след завършването.

Уверяваме ви, че имате достъп до фантастичен набор от възможности да развивате силните си страни, да придобивате нови умения и безценен професионален опит, който да включите във вашето CV. В кариерния ни център можете да получите и практическа помощ за изготвяне на CV и мотивационно писмо, както и подготовка за интервюта за работа. Поддържаме и тесни връзки с местни работодатели и предлагаме достъп до много дипломантски, почасови, доброволчески и партньорски възможности.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top