fbpx
Начало » Бакалавър » Специализиран еднодневен уъркшоп „Critical thinking“

Специализиран еднодневен уъркшоп „Critical thinking“

  • Lyubina Panayotova
  • 17 апр. 2019
  •  Коментарите са изключени за Специализиран еднодневен уъркшоп „Critical thinking“

Искаш ли да се научиш как да анализираш успешно информацията и да усъвършенстваш начина, по който боравиш с нея?

 

Ела на специализирания еднодневен уъркшоп „Critical thinking“ на De Montfort University и „Интеграл“

 

Критичното мислене ще ти помогне да формулираш и подсилиш аргументите си, да мислиш out-of-the-box и да бъдеш по-креативен.

Ако вече мислиш за кандидатстване, било то бакалавър или магистратура, ще те очакваме на 20 април (събота) в SOHO, Sofia Holistic Coworking Company в София.

Посещението на събитието е напълно безплатно, като се изисква предварителна регистрация!

Програмата:
10:00 ч. – Уъркшоп за ученици
13:00 ч. – Уъркшоп за студенти и кандидат-магистри

 

Кой е лекторът?

Джонатан Фишър-Джоунс е почетен декан на престижния De Montfort University и член на Международния стратегически комитет в DMU Operations Group. Джонатан е бивш командващ офицер от британската армия, а по време на службата си в Афганистан открива страстта си към образованието в глобален мащаб. Заемал длъжности в редица британски университети и топ колежи, в момента той е Global Sales Director в De Montfort University. Запален е по ръгбито, планинските преходи, политиката и литературата.

 

Повече за De Montfort University

De Montfort University е разположен в град Лестър, само на час и половина от Лондон. Университетът е известен най-вече с творческите си специалности, като една от най-силните му програми е Архитектура.

Учебното заведения поддържа активни връзки с индустрията, от които студентите от всички факултети могат да се възползват. Например дизайнерът на обувки Jimmy Choo е чест гост и лектор в университета.

Всички сгради на De Montfort University, включително общежитията, са разположени на едно място в центъра на града, а Лестър е един от най-достъпните и безопасни студентски градове във Великобритания.

Посещението на събитието е напълно безплатно, като се изисква предварителна регистрация: на следния линк.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top