fbpx
Начало » Бакалавър » Дни на образованието в Холандия

Дни на образованието в Холандия

Най-голямото специализирано изложение за холандски университети

 

Този октомври предстои най-голямото специализирано изложение за висше образование в Холандия – „Дни на образованието в Холандия“ . На него ще присъстват 15 от най-добрите университети в страната, заедно с техни официални представители, холандски лектори, както и български студенти, които в момента учат там.

Събитието ще се състои в 4 града в България със следните дати:

София13.10., неделя, Paradise Mall; 10:00 – 16:00 ч.

Варна14.10. Понеделник, Гранд Хотел Димят; 14:00 – 18:00 ч.

Русе 15.10. Вторник , хотел Космополитън, 14:00  -18:00 ч.

Стара Загора16.10. сряда, Хотел Верея от 14:00 – 18:00 ч.

 

Вход свободен! Регистрация задължителна!

 

„Дни на образованието в Холандия“ дава възможност да се срещнете лично с официални представители и български студенти от 15 топ университета в Холандия, както и да участвате в интерактивни презентации и семинари относно живота и висшето образование в Холандия.

За първа година ще се състоят и интерактивни работилници с лектори от множество университети, които ще бъдат водени от холандски лектори на теми като програмиране на роботи, хакинг и гейм дизайн. „Изложението тази година ще е най-голямото, което сме организирали до сега. Ще присъстват рекорден брой от най-добрите университети. Поканили сме и холандски лектори, с които за първи път ще организираме интерактивни работилници на теми извадени директно от класните стаи в Холандия.“, споделя Милена Генчева, основател и изпълнителен директор на UNIFY.

“В UNIFY се стараем да дадем най-доброто на нашите кандидат-студенти и за това всички услуги, от обработка на документите до вратата на университета, са на 100% безплатни.“, допълва Елица Катранджиева, мениджър офис Варна.

Всички консултанти в UNIFY са студенти, завършили в Холандия и от личен опит могат да ви дадат всички подробности за живота и следването в страната. UNIFY е единственият специализиран консултант за образование в Холандия, а всички услуги са напълно безплатни.

Повече информация за изложението може да намерите: тук!

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top