fbpx
Начало » Бакалавър » Деца зарадваха учителка за… 99-я й рожден ден!

Деца зарадваха учителка за… 99-я й рожден ден!

  • bobi
  • 03 май 2018
  •  Коментарите са изключени за Деца зарадваха учителка за… 99-я й рожден ден!

Учителката Райна Димитрова, която живее днес в старческия дом в Берковица, навърши 99 години. Тя е родена в Полски Тръмбеш. Завършила е  Американския девически колеж. Целият й трудов стаж е като учител по английски език в Езиковата гимназия в София. Днес дните й преминават в Дома  за стари хора в Берковица.

Тийнейджърите от Ученическия съвет при Профилирана гимназия „Д-р Иван Панов“ в Берковица превърнаха 99-я рожден ден на баба Райна в един незабравим празник за всички. Гимназистите изненадаха рожденичката с торта, подарък, цветя и  песента “Happy Birthday!”. Но най-големия подарък беше тяхното присъствие и това, че тя отново можа да бъде сред млади хора. С много вълнение Райна Димитрова им разказа за ученическите си години, за строгия режим в Американския колеж, за своя живот. Поговориха си на английски език. А Баба Райна  посъветва младежите да учат езици, защото това ще им отвори всички врати, да помнят само хубавите неща и да забравят лошите моменти в живота.

С вълнение и сълзи в очите рожденичката изпрати своите гости и ги покани да отбележат заедно и 100–годишния й рожден ден.

Източник: https://www.shok-news.com

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top