fbpx
Начало » Бакалавър » Ден на отворените врати ще има утре в СУ

Ден на отворените врати ще има утре в СУ

  • bobi
  • 08 апр. 2022
  •  Коментарите са изключени за Ден на отворените врати ще има утре в СУ

Ден на отворените врати в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще се състои на 9 април от 11:00 до 16:00 часа в Централното фоайе в Ректората на СУ, съобщи пресцентърът на висшето училище.

Посетителите ще имат възможността да се запознаят с всички специалности, за които могат да кандидатстват в най-старото висше училище в страната и да поговорят за всичко, което ги интересува относно кандидатстудентската кампания за 2022 г. и за живота в Алма матер.

На събитието ще има представители на всички 16 факултета на Софийския университет: Исторически факултет, Факултет по класически и нови филологии, Философски факултет, Факултет по славянски филологии, Факултет по педагогика, Факултет по журналистика и масова комуникация, Юридически факултет, Факултет по науки за образованието и изкуствата, Богословски факултет, Факултет по математика и информатика, Факултет по химия и фармация, Геолого-географски факултет, Стопански факултет, Физически факултет, Биологически факултет, Медицински факултет.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top