fbpx
Начало » Бакалавър » Във Falmouth University държим на практическото обучение.

Във Falmouth University държим на практическото обучение.

  • myotova
  • 06 юли 2021
  •  Коментарите са изключени за Във Falmouth University държим на практическото обучение.

Falmouth University се намира в Корнуол, Англия и е специализиран в дипломи за творческата индустрия и има история, която продължава повече от 120 години. Университетът акцентира върху възможностите за заетост и обучението, основано на реалния опит в живота и отличните познания и опит в индустрията. Днес университетът има над 5500 студенти от цял ​​свят. Той предлага над 50 бакалавърски и 20 магистърски програми.  Повечето бакалавърски програми са с продължителност три години, а повечето магистратури са с продължителност 1 година. Бакалавърските програми, който предлага университета са:

Art & Design

Performance, Theatre & Music

Business, Marketing & Events

Photography

Games and Computing

Fashion

English, Journalism and Writing

Animation, Film and Television

Предлагат се и редица онлайн курсове както на бакалавърско, така и на следващо ниво.

Университетът приветства кандидатури за всички предмети. Всички кандидати са поканени на интервю и са помолени да представят портфолио, спектакъл или творчески сюжет, в зависимост от предмета, за който кандидатстват. Университетът предлага подкрепа за подготовка за това и може да се направи онлайн. На уебсайта на университета има много информация за това, което се изисква за всеки курс, можете да я намерите и тук.

Falmouth University

Falmouth UniversityУниверситетът предлага студийно практическо обучение. Няма изпити и студентите се оценяват чрез индивидуална и групова работа по проекти. Средният размер на класа е 18. Студентите имат достъп до всички съоръжения в университета. Всички студенти имат възможност да предприемат вълнуващи проекти и позиции за реални клиенти, да установят връзки в бранша и да се учат от опитни професионалисти. На всички студенти можем да помогне за започнване на работа или придобиване на трудов опит. Всички професори споделят контактите си със студентите. Създаването на портфолио преди дипломирането и съвременните индустриални умения са приоритет. Студентите имат възможности за стартиране на кариерата си, като работят по рекламни предавания на живо, демонстрират работата си в състезания и шоута и представят работата си пред лидерите в бранша.

Предлага се и кариерна подкрепа и студентите могат да получат подкрепа за заетост от първия ден на обучението си, след дипломирането си и през цялата си кариера.

Университетът е разположен в два кампуса. Кампусът Falmouth, разположен сред субтропическите градини е бизо до центъра на града и плажа. Другият кампус е на четири мили от град Фалмут, Penryn Campus, и се отличава с иновативна архитектура и съвременни съоръжения. Направете виртуална обиколка на нашите кампуси, град и околностите от тук.

Гарантираме настаняване за всички студенти от първа година. Международните студенти са добре дошли при нас. За тях организираме трансфер от летището, имаме стипендии и безплатни уроци по английски език и менторство.

Градът може да се похвали с красиво пристанище и прекрасни чисти плажове. Също така и с много кафенета, магазини и ресторанти, както и с различни фестивали и събития. Студентският съюз има над 100 клуба – спортенни клубове и различни общества – от сърф до плаване, от бални танци до градинарство – има много неща, в които студентите да се включат.

Ако се интересувате от Falmouth University и искате да научите повече, има програма от интерактивни уеб семинари на живо специално за чуждестранни студенти – от различните предложени теми до това как да кандидатствате както и как да си направите страхотно портфолио за финансиране. Ако искате да говорите с настоящ студент от курса, който ви интересува, можете да отидете на нашия сайт за запитване. Общата информация за нашите академични и английски изисквания за прием, както и международните такси за обучение са на уебсайта на университета и може да ги разгледате и тук.

Присъединете се към някой от нашите виртуални дни на отворени врати или информационни сесии, или резервирайте виртуална среща 1: 1, за да научите повече.

За повече информация се свържете с:

Adriane Marriott-Mills – регионален мениджър ЕС

Adriane.marriottmills@falmouth.ac.uk

+44 7557 758850 – Тел и Whatsapp

+44 326 259443

www.falmouth.ac.uk

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top