fbpx
Начало » Бакалавър » ВУЗФ започва нов проект за насърчаване на младите предприемачи

ВУЗФ започва нов проект за насърчаване на младите предприемачи

  • bobi
  • 15 апр. 2021
  •  Коментарите са изключени за ВУЗФ започва нов проект за насърчаване на младите предприемачи

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) слага началото на нов проект, с който ще подпомага и насърчава младите, които искат да създадат собствен бизнес – „Академия за предприемачи“.

Академията е напълно безплатна и в нея може да се включи всеки, който има желание да развива предприемаческия си потенциал.

“Проектът има за цел да насърчи и подпомогне младите хора, които имат идея за свой собствен бизнес. По време на самата академия, участниците ще преминат през цялостно обучение, което ще им помогне да изградят своя бизнес.

Те ще се обучават в различни модули, като всеки от тях ще засегне конкретни стъпки от създаването и развитието на техния стартъп”, казва Юлиана Георгиева – мениджър комуникации и кариерно развитие във ВУЗФ.

В обучението ще се говори за това как се изгражда стратегия, как се развива бранд, как се развива организационна култура и изобщо важна ли е тя в днешно време. Ще бъде засегната и темата за правилната комуникация в една фирма, как се привлича финансиране, както и още аспекти от бизнеса, които ще бъдат полезни за бъдещите предприемачи.

“До момента хората, които са се регистрирали при нас, идват с ясна идея, която заедно ще реализираме и накрая (около месец юни) те ще представят своите финализирани идеи пред експертно жури”, допълва тя.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top