fbpx
Начало » Бакалавър » Водещите милански модни академии NABA и DОMUS с презентации в България

Водещите милански модни академии NABA и DОMUS с презентации в България

  • Елвира Юрукова
  • 05 мар. 2019
  •  Коментарите са изключени за Водещите милански модни академии NABA и DОMUS с презентации в България

От 8 до 10 март две от водещите академии за мода и дизайн в Италия – NABA & Domus Academy ще проведат презентации и творчески семинари във Варна, София и Пловдив, на следните дати:

  • 08.03 – Варна, х-л „Графит“,18:30 ч.

  • 09.03 – София, х-л „Мaринела“, 17:00 ч.

  • 10.03 – Пловдив, х-л „Тримонциум“, 17:00 ч.

 

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ

 

NABA и Domus Academy са част Galileo Global Education –  международна мрежа от  академии и университети с фокус върху първокласно образование в сферите: приложни изкуства, мода, дизайн, комуникации и мениджмънт.

NABA предлага бакалавърски програми, двугодишни магистратури и едногодишни магистърски специализации, а Domus Academy – едногодишни магистърски специализации с фокус върху професионалното развитие на студентите.

Презентациите ще представят двете академии, разнообразието от програми на английски и италиански, възможностите за стаж и професионална реализация. По време на информационната среща кандидатите ще научат как могат да кандидатстват за стипендии, покриващи до 60 % от таксите за обучение.

За кандидатите, които се интересуват от  бакалавърски програми с креативна насоченост в NABA, ще се проведе специализиран творчески семинар с начален час 14:30 ч. във Варна, София и Пловдив.

Целта на семинара е да запознае участниците с подхода на обучение в академията и да разгледа интересни теми от творческия процес при взимането на решения в креативния сектор.

Близките връзки на NABA & Domus Academy с индустрията предоставят възможност на студентите да работят над реални проекти още по време на обучението си и да навлязат уверено в професионалния живот. Сред партньорите им са някои от най-емблематичните италиански и международни компании – Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi и много други.

Презентациите и творческият семинар са безплатни! Заявка за участие можете да направитеТУК.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top