fbpx
Начало » Любопитно » Момче, подигравано в училище, трогна милиони хора по цял свят

Момче, подигравано в училище, трогна милиони хора по цял свят

  • bobi
  • 12 дек. 2017
  •  Коментарите са изключени за Момче, подигравано в училище, трогна милиони хора по цял свят

Историята на Кийтън предизвика вълна от съпричастност дори сред най-големите звезди на киното, музиката и спорта.

Американски ученик, който през сълзи разказва как е тормозен от свои съученици, трогна милиони хора по цял свят. Майката на Кийтън Джоунс публикува в социалните мрежи видео, в което момчето през сълзи разказва за униженията, които ежедневно преживява.

Наричат ме „грозен”. Казват, че нямам приятели. По време на обяд ме заливат с мляко и ме замерят с шунка и хляб”, обяснява Кийтън, плачейки.

Той споделя, че не е единственият, който търпи подигравки в училището.

Питам просто от любопитство – защо ни тормозят?  Какъв е смисълът? Защо им доставя удоволствие да се държат лошо с невинни хора. Различните не са виновни, че са такива. Ако някой се забавлява на ваш гръб, бъдете силни”, казва Кийтън във видеото.

Майка му заснела трогателната изповед в деня, когато детето я помолило да го вземе по-рано от училище, защото се страхувал да обядва в столовата.

След публикуването на видеото момчето получи неочаквана подкрепа от холивудски звезди, някои от най-известните певци и спортисти, както и на стотици хиляди потребители в социалните мрежи.

Селена Гомес се разплака във видеообръщение към Кийтън, в което го нарича „смел”, защото е намерил сили да премине през трудностите.

Не им позволявай да ти повлияят. Обещавам ти, че нещата ще се променят. И докато тези ужасни хлапета се чудят какви хора искат да бъдат, какво ще кажеш ти и майка ти да дойдете на премиерата на новия филм „Отмъстителите“ в Ел Ей догодина?“, написа актьорът Крис Евънс в Twitter. 

Президентът на UFC (Ultimate Fighting Championship – най-голямата ММА организация в Северна Америка) Дейна Уайт покани Джоунс в централата на организацията в Лас Вегас.

Това видео разби сърцето ми. Моля ви, бъдете мили един към друг”, призова певицата Кейти Пери.

Малкият Кийтън има и нов приятел – известния куотърбек от Тенеси Джарет Гуаратано. 
View image on Twitter

Джъстин Бийбър също направи специално видео за Кийтън.

Източник: https://nova.bg

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top