fbpx
Начало » Любопитно » Конкурс за участие в младежки екип Европа

Конкурс за участие в младежки екип Европа

  • bobi
  • 16 окт. 2017
  •  Коментарите са изключени за Конкурс за участие в младежки екип Европа

Търсим креативни и любознателни студенти, които носят в себе си европейски дух и доброволчески ентусиазъм, имат много добри знания за Европейския съюз и желание да натрупат опит в областта на комуникацията за Европейския съюз.

Ако мислите, че това сте вие, и имате желание да станете част от един незабравим екип в рамките на една година, участвайте!

Условията за участие можете да прочетете тук.

Пратете ни 1) заявление за участие, 2) мотивационно писмо и 3) презентация на имейл: ECinBulgaria@gmail.com(link sends e-mail) до 22:00ч. българско време на 5.11.2017г.

Заявление за участие – молим ви напишете необходимото инфо на ваш файл, подпишете го, сканирате или снимате smiley, и ни го изпратете.

Споразумение за членство в младежки екип Европа ще подпишем с всеки, който спечели конкурса и стане член на екипа. Прочетете го , защото там е описано какво се очаква от вас в рамките на 1 календарна година, както и каква подкрепа предоставяме ние през това време.

Ако имате въпроси, задайте ни ги! Имейлът е същият: ECinBulgaria@gmail.com(link sends e-mail). Срокът за въпросите е до 31.10.2017г.

Всички отговори ще можете да видите тук, както и ще ги разпространим също чрез профилите в социалните медии на Европейската комисия в България и на младежкия екип Европа.

Допуснатите до интервю ще обявим пак тук между 10.11.2017г. и 13.11.2017г., както и ще се свържем директно с тях по имейла. Така че проверявайте си имейлите! Разчитаме на бърза комуникация! smiley

Интервютата предвиждаме в периода 13.11.2017г. – 22.11.2017г. Датите ще бъдат допълнително уточнени.

Очаквайте резултатите от конкурса и имената на победителите между 27.11.2017 г. и 30.11.2017г.

Благодарим предварително на всички за участието! Успех! smiley

Екипът на Представителството

Източник: https://ec.europa.eu/bulgaria/events/tej2018_competition_bg 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top