fbpx
Начало » Любопитно » Анджелина Джоли едва сдържа сълзите си, оставяйки Мадокс в Южна Корея

Анджелина Джоли едва сдържа сълзите си, оставяйки Мадокс в Южна Корея

  • bobi
  • 26 авг. 2019
  •  Коментарите са изключени за Анджелина Джоли едва сдържа сълзите си, оставяйки Мадокс в Южна Корея

Анджелина Джоли придружи сина си – Мадокс Джоли-Пит, в университета Yonsei, разположен в Сеул, Южна Корея. Носителката на наградата „Оскар“ беше там, за да помогне на най-голямото си дете да се настани в учебното заведение и докато вървеше с него по коридорите, тя дори се спря да поговори с част от студентите.

Ричард Чой, който учи в същия университет, сподели снимки в Инстаграм страницата си заедно с 44-годишната актриса.

Благодаря ви, мис Джоли, за това, че проведохте 40-секунден разговор с мен!„, написа той към кадрите.

На други снимки, публикувани в социалните медии, може да се види как да Анджелина грее от гордост, обикаляйки кампуса със сина си.

Опитвам се да не плача„, разкри Джоли, сочейки към порасналото си дете.

Първокурсникът Мадокс ще учи биохимия. Източници на „InStyle“ отбелязват, че той е бил изцяло погълнат от изучаването на корейския език и е взимал по няколко урока всяка седмица. Синът на Джоли дори е бил приет в редица други висши учебни заведения, но е взел решението да се запише в Yonsei.

Сеул може да изглежда като чисто нов свят, далеч от дома му в Лос Анджелис, но за сметка на това е много по-близо до Камбоджа – страната, в която е роден, преди холивудската звезда да го осинови.

Очаквам с нетърпение всичко, което ще направи и постигне„, каза Джоли пред „People“, когато за първи път стана ясно, че Мадокс ще се премести да следва висшето си образование в чужбина.

До някъде е изненадващо, че Брад Пит не беше с тях, за да изпрати студента. Но списание „Us Weekly“ твърди, че в момента Мадокс и Пит всъщност не са в най-добрите си отношения.

Мадокс не се вижда като син на Брад„, каза източник пред списанието.

Източник: https://life.dir.bg

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top