fbpx
Начало » Езиково обучение » Ваканция в чужбина » Водещи европейски училища за средно образование пристигат в България

Водещи европейски училища за средно образование пристигат в България

  • Lyubina Panayotova
  • 06 ное. 2018
  •  Коментарите са изключени за Водещи европейски училища за средно образование пристигат в България

Ако мечтаете детето ви да учи в приятна и мотивираща среда, под грижата на опитни преподаватели, които да развият пълния му потенциал, посетете изложение “Средно образование в чужбина” на 10 ноември в София, х-л „Хилтън” от 11 до 16ч. и на 11 ноември във Варна, х-л „Графит” от 13 до 16ч.

 На изложението ще бъдат представени 16 елитни пансионни училища от Англия, Австрия, Германия и Швейцария. Общата характеристика на училищата е, че учебните им  програми са с целенасочена подготовка за успешен прием в едни от най-добрите университети в света. Пансионите предлагат прекрасни условия за спорт, изкуства, настаняване и отдих...

 

За участие в изложението е необходима предварителна регистрация ТУК.

 

 

В рамките на изложението ще бъдат представени различните академични програми: A-level, International Baccalaureate (IB), както и швейцарската, немската и американската система за средно образование. Ще може да изберете подходяща езикова ваканция за Вашето дете сред голямо разнообразие от предлагани комбинации от език + спорт или изкуство. Освен това, детето ви ще може да положи изпити за прием и стипендии или просто да провери знанията си по английски език. Изложението предлага съпътстваща програма от безплатни презентации.

 

Сред участниците се открояват:

 

– Cardiff Sixth Form College – за 8-ма поредна година училището оглавява класацията за най-добри училища във Великобритания, подготвящи своите възпитаници по програмата А level.

– Royal Russel School е училище, чийто възпитаници успяват да продължат образованието си в реномирани университети, сред които Оксфорд, Кеймбридж и London School of Economics. Училището се гордее с факта, че кралицата на Англия е патрон на учебното заведение.

– CATS COLLEGES –училището е завършил двукратният световен шампион на Формула 1- Люис Хамилтън; разполага с локации в Лондон, Кеймбридж и Кентърбъри.

– St Michael’s School – частно пансионно училище, което заема първото място в класацията за високи GSCE резултати в района на Уелс. Колежът също се нарежда в челните позиции на класацията на вестник “The Times” за топ училища във Великобритания.

– Тhe American International School (AIS-Salzburg) – международно училище, разположено в историческия австрийския град Залцбург, което предлага програмата American High School Diploma. Основните дисциплини в които е профилирано са хуманитарните и точните науки.

– Berlin Brandenburg School – международно англоезично училище с локация в Берлин – един от най-впечатляващите европейски метрополиси. Училището е първенец в обучението по програмата International Baccalaureatte, като се гордее със своите възпитаници, постигнали максимален брой точки на изпитите.

– La Garenne – водещо международно пансионно училище за деца от 4 до 14 г възраст със 70-годишна история на двуезично обучение (английски и френски език). Училището предлага възможност за практикуване на зимни спортове в Швейцарските Алпи.

– Lyceum Alpinum Zuoz е швейцарско международно училище със 100-годишна история в близост до Сент Мориц. Сред възпитаниците му са внукът на основателя на Порше – Фердинанд Порше, Граф Фабер-Кастел от световната компания „Faber-Castell” и австрийския бизнес магнат от борда на Фолцваген – Фердинанд Пих.

 

Организатори на изложението са две от водещите български консултантски фирми за образование в чужбина СКАЙ ЛАЙНС и ЕДЛАНТА.

За участие в изложението можете да се регистрирате тук

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top