fbpx
Начало » България » Тук-Там Кошер 2020 събира интересни хора, нови идеи и професионални възможности

Тук-Там Кошер 2020 събира интересни хора, нови идеи и професионални възможности

  • bobi
  • 14 юли 2020
  •  Коментарите са изключени за Тук-Там Кошер 2020 събира интересни хора, нови идеи и професионални възможности

Най-интерактивното професионално събитие тази есен

На 17 септември второто издание на събитието организирано от Тук-Там — Кошер 2020 ще събере многообразие от хора и идеи на живо и в онлайн среда. Тук-Там Кошер е вдъхновяващо събитие за професионално развитие, създаване на полезни контакти, придобиване на нови знания и умения, достъп до най-интересните бизнеси и личности и до най-актуалната информация за живота в България.

Мотото на Тук-Там Кошер през 2020 е “Стигни далеч, остани близо“. “Целта ни е да покажем различните измерения на “близо” и “далеч”, обединявайки международни и местни компании и стартъпи, вдъхновяващи лектори и мотивирани участници. Вярваме, че човек буквално и преносно може да стигне далеч и да остане добре информиран и ангажиран с България. Ще споделим добри примери и ще покажем потенциала и успехите на българите тук и по света,” споделя Теодора Черкезова, Мениджър Събития в Тук-Там.

Събитието, което ще се проведе във формат, комбиниращ онлайн и офлайн елементи, съобразени с настоящата обстановка, предоставя достъп до 7 различни зони. Program Hive е семинарната част, в която над 30 вдъхновяващи лектори с международен опит ще провокират, мотивират и обогатят аудиторията, а българи от цял свят ще могат да я следят онлайн. Hot Hive ще даде директна връзка с едни от най-иновативните български продукти от различни индустрии, като гостите ще имат възможност да участват в сесии, в които да задават въпроси за създаването на бизнесите и утвърждаването им на пазара в България и извън граница.

В Buzz Hive ще се срещат професионалисти от различни сфери, които да обменят опит и контакти помежду си. В тихия кът 1:1 Hive ще има възможност за провеждане на работни срещи или поединична работа. Talent Lab е място за усъвършенстване на професионалния профил. HRS, които имат дългогодишен опит в сферата на професионалното развитие, ще съветват участниците за успешно представяне в публичното пространство, умения на бъдещето, търсене на работа в България. А Skills Lab е възможност за придобиване на нови умения чрез участие във вълнуващи и интерактивни работилници, водени от опитни обучители. Тези две зони са с ограничени места и за участие в тях има нужда от предварително записване.

Тук-Там Кошер 2020 ще даде възможност на българите с опит по света търсещи кариерно развитие в България да се срещнат с повече от 50 топ компании, предлагащи свободни позиции, насочени конкретно към българи с опит и образование в чужбина. На виртуалните и реални щандове в изложбената зала на Corporate Hive кандидатите ще провеждат разговори с представителите на фирмите в групи или насаме. Кандидати, които имат интерес могат да предоставят своите автобиографии, които да бъдат споделени с компаниите участници.

Интерактивната платформа на събитието ще осигури ангажираност, сравнима с тази на живо, и ще разшири целевата аудитория до глобален мащаб.

            Медийни партньори на събитието са БНР, БТА, Bulgaria ON AIR, bTV, bTV Radio, b2b Media, Дарик радио, Инвестор.БГ, Кариери, Кафене.бг, Лицата на града, Образование и специализация в чужбина, Работа.бг, Свръхчовекът, ТопНовини, Успелите, Учи.бг.

Тук-Там Кошер 2020 ще се проведе на 17-ти септември от 10:00 ч. в Интер Експо Център и онлайн. Достъпът до събитието е безплатен като се изисква задължителна предварителна регистрация.

Повече информация на https://tuk-tam.bg/hive

За Тук-Там

Тук-Там е неправителствена организация, която се стреми да прави България (и общностите ѝ по света) едно по-добро място за всички. Вече 12 години изгражда глобална мрежа от българи, тук и там, като съдейства с информация и възможности в четири направления: живот, работа, образование и общност. Целта на Тук-Там е да обедини българите по света предоставяйки възможности да са свързани помежду и с България чрез онлайн платформата www.tuk-tam.bg.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top