fbpx
Начало » България » Рекорден брой гласували за вдъхновяващ учител

Рекорден брой гласували за вдъхновяващ учител

  • bobi
  • 11 юни 2018
  •  Коментарите са изключени за Рекорден брой гласували за вдъхновяващ учител

Приключи гласуването в конкурса „Учителят, който ме вдъхновява“ 2018, в който ученици от пернишките училища номинират своите любими преподаватели и засвидетелстват своята благодарност и уважение към тях.

В продължение на един месец, в специално създадената интернет платформа, те споделяха кои са учителите, които ги вдъхновяват и ги карат да влизат с удоволствие в час.
Конкурсът се организира за шеста поредна година от Консултативния съвет за младежка политика с подкрепата на Община Перник.

„Рекорден брой електронни писма получихме тази година – 330. А номинираните преподаватели са 164″ – споделиха младежите.

Кои са победителите, както и кои са училищата с най-много номинирани преподаватели, ще стане ясно на 12 юни 2018 г. от 14.00 ч. в Конферентната зала на ОК „Дворец на културата“, когато ще се проведе официалната церемония по награждаването.

По традиция на лотариен принцип тогава ще бъде изтеглен и един от всички гласували ученици, който ще спечели таблет, осигурен от Община Перник и КСМП.
Инициативата е част от Общинския годишен план за младежта 2018 и се финансира от Община Перник.

Източник: https://glashatai.com

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top