fbpx
Начало » България » Подкастът за учители продължава да набира онлайн аудитория

Подкастът за учители продължава да набира онлайн аудитория

  • bobi
  • 30 апр. 2020
  •  Коментарите са изключени за Подкастът за учители продължава да набира онлайн аудитория

Платформата znam.be дава възможност на младите хора да открият качествено образование и професия. Дори в извънредно положение има редица онлайн активности.

Вярваме, че образованието трябва да е максимално достъпно до всички в страната“. Учителят по информационни технологии Ангел Георгиев в началото на миналата година създава дигиталната платформа заедно с Виктор Балабанов. По-късно към тях се присъединява и Иван Йонков. Наскоро идеята им спечели приз в категорията „екип“ в годишните награди за добротворчество „Агент на промяната“.

Подкастът за учители на znam.be продължава да набира онлайн аудитория.

„Предлагаме среща с учители, които са успешни примери. Искаме да намерим добрите практики и те да разкажат за тях и други учители да се вдъхновят и да почерпят информация“, поясни Георгиев.

Кои са по-популярните професии, които интересуват децата и младежите, екипът открива по време на образователно турне. Резултатите показват – изследовател и основател.

„Професия изследовател са хората, които ще създават новите професии. Основател е типичният предприемач, който иска да има нещо собствено“, обясни Ангел Георгиев.

Той отчете желанието на децата да участват в дистанционното образование по време на извънредното положение, но по думите му негативната страна е, че голяма част от деня да се прекарва пред компютър и това ограничава желанието за консумиране на друг вид съдържание.

Източник: https://bnr.bg/

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top