fbpx
Начало » България » МОН променя дати за олимпиади заради изборите

МОН променя дати за олимпиади заради изборите

  • bobi
  • 20 февр. 2023
  •  Коментарите са изключени за МОН променя дати за олимпиади заради изборите

Промяна в датите на националния кръг на олимпиадата по физика и областния кръг на състезанието „Лаборатория за изкуство“ е публикувана за обществено обсъждане. Тя се налага заради предстоящите извънредни парламентарни избори, насрочени за 2 април 2023 г., съобщиха от образователното министерство. 

Предвижда се Националният кръг на олимпиадата по физика да бъде в периода 21-23 април, а не както бе по график за дните 1-2 април. Областният кръг на състезанието „Лаборатория за изкуство“ ще се проведе на 8 април от 14:00 ч.

Олимпиадата „Знам и мога“ остава за дните 31 март-1 април, като ще се проведе в залите на Югозападния университет в Благоевград.

Областният кръг на олимпиадата по география и икономика ще се проведе в предвидените по график дни в залите на Русенския университет „Ангел Кънчев“.

Националният кръг на олимпиадата по немски език ще се проведе в стаи на училището-координатор – ЕГ „Бертолт Брехт“ в Пазарджик, което е съгласувано с Регионалната избирателна комисия.

Националното състезание по компютърни мрежи ще бъде в залите на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ на 31 март и на 1 април до 16:00 ч.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top