fbpx
Начало » Бакалавър » Министър Тодоров връчи дипломите на първия випуск от специалност „Киберсигурност и цифрова криминиластика“

Министър Тодоров връчи дипломите на първия випуск от специалност „Киберсигурност и цифрова криминиластика“

  • bobi
  • 24 апр. 2023
  •  Коментарите са изключени за Министър Тодоров връчи дипломите на първия випуск от специалност „Киберсигурност и цифрова криминиластика“

Министърът на електронното управление Георги Тодоров връчи дипломите на първия випуск от специалност „Киберсигурност и цифрова криминиластика“ от Университета по библиотекознание и информационни технологии, съобщиха от пресцентъра на МЕУ.

Министър Тодоров поздрави випускниците като подчерта бързите темпове, с които се развива киберсигурността и киберзащитата у нас и необходимостта от специалисти в сферата. „Едва ли има нещо по-вълнуващо от това да си сред първите! Сега вие имате уникалния шанс да поставите стандарти. Да останете от „бялата страна“. Да изградите такива етика и морал, с които да се гордеят не само блестящите ви преподаватели, но и бъдещите студенти-тези, които идват след вас.“, заяви още министър Георги Тодоров.

Министърът на електронното управление изрази надежда, че имената на днешните дипломанти ще се наредят сред най-добрите киберспециалисти и експерти на България. Освен министър Тодоров, дипломи връчиха и Константин Азов – началник на политическия кабинет и Петър Кирков – директор на дирекция „Мрежова информационна сигурност“ в МЕУ.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top