fbpx
Начало » България » Видео уроци за учениците от 1-ви до 7-ми клас

Видео уроци за учениците от 1-ви до 7-ми клас

  • bobi
  • 31 мар. 2020
  •  Коментарите са изключени за Видео уроци за учениците от 1-ви до 7-ми клас

Една прекрасна инициатива стартира телевизия Bulgaria ON AIR. През годините образованието винаги им е било приоритет и мисия, а сега – в момент на безпрецедентна криза, националната телевизия прави поредната стъпка в тази посока. Водена от мисията си да помага за развитието на устойчивa общност, подкрепяйки образователни проекти, от вчера Bulgaria ON AIR започна да излъчва видео уроци за учениците от 1-ви до 7-ми клас – „Учи с учител“ на „Просвета“.

Всеки делничен ден от 13:15 часа, в рамките на 1 час, ще можете да проследите ефирът на Buglaria ON AIR. Той ще се превръща в своеобразна класна стая, където учениците ще могат да продължат с учебните си часове в различните дисциплини.

В понеделник и вторник ще бъдат излъчвани занятията за седмокласниците, на които предстоят кандидат-гимназиални изпити и външно оценяване, а в сряда – телевизионните уроци за учениците от 4-ти клас, на които също предстоят важни изпити в края на учебната година. Четвъртъците ще бъдат посветени на 1-ви, 2-ри и 3-ти клас, а уроците за 5-и и 6-и клас ще бъдат заложени в петъчната програма на телевизията. Излъчванията им ще се редуват, а дисциплините, които покриват образователните клипове, са Български език, Математика, Човекът и обществото, Човекът и природата, История и цивилизации, География и икономика, Литература.

Освен в ефира, за улеснение на децата, родителите им и учителите, уроците ще бъдат качени и онлайн на сайта на телевизията Bgonair.bg.

Успех!

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top