fbpx
Начало » Любопитно » Изучаване на чужди езици за 2 седмици – най-новият автоматичен метод на Харолд Линберг

Изучаване на чужди езици за 2 седмици – най-новият автоматичен метод на Харолд Линберг

  • bobi
  • 12 ян. 2018
  •  Коментарите са изключени за Изучаване на чужди езици за 2 седмици – най-новият автоматичен метод на Харолд Линберг

Харолд Линберг е полиглот, който свободно владее 22 езика. През последните години той разработи своя известен 2-седмичен метод за изучаване на чужди езици, който навлезе и на българския пазар. Благодарение на този метод е възможно за отрицателно време да се овладее материал, съответстващ дори на годишен курс обучение по чужд език. Неговият метод е предизвикателство за всички, но най-вече за училищата с традиционно преподаване на чужди езици.

Все повече хора в България се отказват от традиционния начин за изучаване на чужди езици в полза на метода на Харолд – вече над 45,000 българи смятат, че той е по-ефективен. Вие също можете да предизвикате удивление върху лицата на Вашите приятели и роднини, независимо от Вашата възраст, образование или умения – достатъчни са само 2 седмици и Вие ще можете да се похвалите с добро владеене на английски, немски или испански език! Няма да Ви повярват, че изучавате езика само от 14 дни.

Ако желаете да научите чужд език, всеки един момент е подходящ. Ще Ви бъдат достатъчни само 2 седмици, за да се уверите в това. Промяната ще си проличи преди всичко във Вашето ежедневие – ще започнете свободно да общувате на чужд език само след 14 дни изучаване. Няма да имате никакъв проблем в прочитането на чуждестранни() интернет сайтове. Ще впечатлите близките си и ще си заслужите уважението на ръководителите и колегите на работното Ви място.

Г-жа Мария Любенова е една от първите в България, които са се възползвали от 2-седмичния метод за автоматично изучаване на Харолд Линберг. Ефектът е бил повече от удовлетворяващ! Научила е испански език толкова добре, че е успяла дори да си намери работа и да заживее в красивата Барселона, което винаги е било нейна мечта.

Метод за автоматично изучаване на чужди езици от Линберг – какво е това?

Харолд Линберг разбира, че светът все повече се компютъризира. Затова избира за своя 2-седмичен метод система от мултимедийни флашкарти, която нарича Ling Intelligence. Това е съвременен модел, който улеснява и ускорява запаметяването, тъй като използва 100% от естествените умения на човешкия мозък. Всички онези т.нар. „традиционни” методи за изучаване на чужди езици не изчерпват дори и част от Вашите вродени възможности за запаметяване и създаване на асоциации, а понеже използват само малка част от мозъка Ви, не са в състояние ефективно да стимулират познавателните процеси у него. Системата от флашкарти Ling Intelligence обаче действа по съвсем друг начин, като стимулира на 100% способностите на Вашия ум.

Прецедентът в запаметяването на нови думи с 2-седмичния метод за автоматично изучаване на чужд език Ling Intelligence се базира върху едновременното стимулиране на лявото и дясното мозъчно полукълбо. Изпращат се два сигнала – словесният сигнал се приема от лявото полукълбо, а придружаващият го звуков сигнал – от дясното. Благодарение на това мозъкът работи 5 пъти по-ефективно отколкото обикновено. В резултат на това се повишават познавателните способности, способността за запаметяване на нови думи и свързването им с българските думи. Образуваните по този начин асоциации се запаметяват по-трайно, а Вашият мозък по-лесно усвоява новите думи и ги запаметява естествено, почти автоматично.

Интензивно действие на 2 седмичния метод за изучаване 

Още от първият ден на използване на флашкартите Ling Intelligence би трябвало да бъде осезаем ефект, който се изразява във формата на около 200 запаметени нови думи. Още по-осезаема разлика в боравенето с нови думи трябва да бъде видима след седмица, като речникът Ви ще бъде значително по-богат и по-разнообразен. След 14 дни изучаване на езика вече няма да усещате никакви психологически бариери пред говоренето на чужд език, ще придобиете необикновена свобода в използването на езика. Ще бъдете в състояние да кажете всичко, което поискате, без никакъв проблем! Достатъчен е един месец и ще говорите английски, немски или произволен друг език така, като че ли сте завършили курс по обучение с продължителност няколко години. Ако резултатът не покрие Вашите очаквания, можете (дори сте длъжни!) да се възползвате от гаранцията на Харолд Линберг, като ще Ви бъде възстановена стойността, която сте заплатили за системата от интерактивни флашкарти без да бъде нужно да пояснявате причината за Вашето решение.

Редакцията на Breaking NEWS препоръчва този метод на своите читатели. Можете да поръчате системата от интерактивни флашкарти Ling Intelligence с намаление в размер от 90 лева.

Източник: http://healthisimportant.eu

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top