fbpx
Начало » Любопитно » 103-годишна с псевдоним „урагана“ отново спечели злато + Видео

103-годишна с псевдоним „урагана“ отново спечели злато + Видео

  • bobi
  • 24 юни 2019
  •  Коментарите са изключени за 103-годишна с псевдоним „урагана“ отново спечели злато + Видео

На 103 години, Джулия Хокинс е още известна с псевдонима си „Ураганът“. През 2019 г. на игрите за възраст хора в Албукерке, Ню Мексико, Хокинс е спечелила златни медали в 50 и 100 метра спринт.

„Развълнувана съм, че се постигнах това което постигнах, но съм се справяла и по-добре“, казва Хокинс, като не знае дали да го дължи на това, че остарява или на самата атмосферата.

Джулия е майка на четири деца, има три внука и четири правнука, които се занимават със състезателно колоездене, печелейки множество национални титли.

Тя започнала да бяга на 100 години, след като планинското колоезденето започнало да става много предизвикателно.

Хокинс е най-възрастната жена, която се състезава на американска писта, според Националната Асоциация за игри за възрастни.

Относно дълголетието си Хокинс казва, че не спира да се движи, като не прави упражнения вече, защото не мисли, че има нужда. „Винаги съм внимавала да ям здравословна храна и да поддържам теглото си“

Голяма част от деня си прекарва в градината си в дома си Луизиана. Също така, в дома си пази всичките спечелени през годините медали.

Когато става дума за планиране на следващо състезание, Хокинс казва че нищо не се знае. „Когато си на 103, всеки ден е чудо.“

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top