fbpx
Начало » Любопитно » Холандците ще помахат за сбогом на британците на Брекзита

Холандците ще помахат за сбогом на британците на Брекзита

  • bobi
  • 22 авг. 2019
  •  Коментарите са изключени за Холандците ще помахат за сбогом на британците на Брекзита

Ако Великобритания напусне Европейския съюз, както е предвидено на 31 октомври, холандците ще й помахат приятелски за сбогом с гигантско парти от другата страна на Северно море, предават ДПА и Асошиейтед прес.

Във Facebook се организира инициативата „Нека да проследим Брекзит от плажа“. Партито ще се състои в Вайк ан Зее и е привлякло вниманието на 56 хиляди потребители, като 7600 са заявили твърдо участие.

„Това ще бъде едно симпатично сбогуване с приятел, който тръгва на вълнуваща, но не особено благоразумна авантюра“, заявява инициаторът на партито Рон Тукук.

На изпроводяк ще се сервират специалитети от цяла Европа – холандски чипсове, френско и германско вино, с които да се замези докато „Великобритания се изправя пред закриването си“.

Организаторите търсят състав, който да свири подходяща музика за събитието. Потребителите подсказват и най-удачните евъргрийни за случая от рода на „Go Your Own Way“ На „Флийтуд Мак“, I Want to Break Free“ на „Куин“, „Hello“ на Адел и др.

Британският премиер Борис Джонсън твърдо обеща да спази крайния срок 31 октомври за Брекзита, независимо от това дали ще бъде постигната или не сделка за напускането на ЕС.

Източник: https://dariknews.bg

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top