fbpx
Начало » Бакалавър » Матю Макконъхи става преподавател в Тексаския университет в Остин

Матю Макконъхи става преподавател в Тексаския университет в Остин

  • bobi
  • 30 авг. 2019
  •  Коментарите са изключени за Матю Макконъхи става преподавател в Тексаския университет в Остин

Mнозина знаят, че лекциите в университета могат да бъдат нещо, което човек невинаги очаква с нетърпение. Дали обаче нещата биха седяли така, ако следваш при преподавател като Матю Макконъхи? От тази есен студентите, изучаващи филмовото изкуство в Университета в Остин, щата Тексас, ще имат шанса да разберат какво е усещането, тъй като холивудската звезда и носител на „Оскар“ започва работа като преподавател там.

Добавянето на 49-годишния Макконъхи към официалния списък с преподаватели на факултета бе обявено в сряда в туитър профила на колежа по комуникации.

Макконъхи е родом от градчето Ювалди в щата Тексас и завършва с бакалавърска степен същия този университет през 1993 г.

Преглед на изображението в Twitter

Първоначално Макконъхи започва да преподава заедно с друг професор – Скот Райс, във филмов клас, занимаващ се с това как сценарият се пренася на екрана. Той помага за съставянето на учебния план на класа, по който той ще продължи да преподава вече и като постоянно практикуващ.

„Това е класът, който ми се иска да имах, докато аз бях в училището по филмово изкуство. Работата в класната стая със студентите ми дава шанс да ги подготвя“, споделя актьорът пред UT News и допълва, че създаването на филми и пренасянето на думите от страниците върху екрана е едновременно наука и изкуство независимо от времената или поколението. „Елементите на истина и искрената радост от процеса са вечни. Това винаги ще е фокусът в нашата класна стая“, казва още той.

Източник: https://www.dnevnik.bg

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top