fbpx
Начало » Бакалавър » Кралско признание за Шефийлдския университет

Кралско признание за Шефийлдския университет

  • bobi
  • 22 ное. 2019
  •  Коментарите са изключени за Кралско признание за Шефийлдския университет
  • Шефийлдският университет беше удостоен с юбилейната награда на кралицата за иновации в невронауката.
  • Наградата е най-престижната и е за изключителната работа на британските университети при иновациите в своите изследвания.
  • Шефийлд е признат за подобряване на резултатите на пациенти с невродегенеративни заболявания като Паркинсон.

Шефийлдският институт за невронаука със седалище в Шефийлдския университет бе удостоен с юбилейната награда на кралицата в двореца Сейнд Джеймс. Наградата, присъдена на SITraN, е уникална по своему и се дава само на университет във Великобритания, които демонстрира и показва иновативни подходи при своите изследвания, които са в полза на обществото.

Идеята на QAP LogoSITraN е да използва бързоразвиващата невронаука и да измисли нови лечения, които да подобрят качеството на живот на пациенти с Паркинсон, Алцхаймер, множествена склероза и други.

Проф. Дам Памела Шоу, директор на SITraN коментира наградата: „Да получим тази награда е огромна чест. Това е признание за нашите изследователски екипи. Ние постигнахме огромен научен напредък в лечението на някои от най-опустошителните неврологични заболявания. Надяваме се, че тази награда ще вдъхне увереност на пациентите и техните семейства. Ние продължаваме да работим върху още по-детайлни изследвания за нови лечения и терапии.“

За повече информация ТУК

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top