fbpx
Начало » Любопитно » Детството на Дрю Баримор – истински кошмар!

Детството на Дрю Баримор – истински кошмар!

  • bobi
  • 25 окт. 2019
  •  Коментарите са изключени за Детството на Дрю Баримор – истински кошмар!

Холивуд е едно от най-мечтаните места – първо за посещение и второ – ако си актьор. Всеки един мечтае да се докосне до това велико място. Мястото с най-големите световни звезди, мястото с най-големите проекти, мястото с най-много пари. Но Холивуд е ѝ мястото за мачкане на хора, мястото за разбиване на психика, мястото, на което може и да не оцелееш.

Когато говорим пък за дете, Холивуд е направо едно голямо чудовище. По-страшен е дори от Клоуна от „То“ по Стивън Кинг.

Най-интересното е, че когато говорим за дете-знаменитост с кошмарен живот веднага се сещаме за Маколий Кълкин. Това дете Холивуд го боготвореше, обожаваше го. Та, хей, хора, ние все още го обожаваме. Филмите му са страхотни, но Холивуд го застреля, Холивуд го уби право в сърцето. Холивуд унищожи потенциалната му извънземна бляскава кариера. Няма какво да се повтаряме – всички знаем падението на Кълкин. В момента момчето все още е милионер, вече е почти на 40, но все още има детското лице. Опитва се да изкарва пари с негови проекти, като продава заешки уши и прави ютуб подкасти. Филми не прави.

Но стига толкова за Маколий Кълкин. Има и други деца с по-тежка съдба. Такъв е примерът с Дрю Баримор. Ето това е тежка съдба – по-тежка от на Кълкин и Бритни Спиърс взети заедно. На 9 е алкохоличка, на 12 е наркозависима, на 13 в психиатрична клиника, на 14 се отказва от лошия живот и се опитва да тръгне по нов… Звучи, като филм, нали?

Баримор обвинява своята майка за това падение в детството. Според нея майка ѝ се опитвала да изстиска всичко от славата на детето си, използвала я за пари, не се грижила за нея, водила я на 10 по заведения да танцува по цяла нощ, напивала я… Докато Баримор не решила сама да си стане родител в един момент.

Много тъжна картинка. Още по-тъжната картинка е, че след това падение никой в Холивуд не иска да я вземе да играе никъде. За щастие, на 20 години успява да се „намърда“ на корица на Плейбой, да я забележат отново и тръгва пак към киното. Ами така е, драги приятелки, голото винаги ще продава. За щастие, при Баримор голото е било най-малкия ѝ проблем и дори напротив – той преобръща отново кариерата ѝ. Успяла е да използва максимума.

В момента Баримор е на 44 и има две деца. Успешна е, няма никакви последствия за нея от онзи мрачен период или поне така се вижда. Ние не сме в нейните обувки и не знаем какво ѝ коства всичко. За щастие, поне на повърхността нещата изглеждат спокойни.

Знаете ли кое е най-тъжното? Че Баримор е можела да има прекрасна кариера пред тинейджърството, да се радва и на живота, да бъде щастлива. А тя е прекарала едни от най-хубавите си години в тежки психични разстройства. И то заради родителя… който не е бил до нея. Прекарала е детството в мисли за самоубийство… Дрю не е била виновна. Тя е била в началото млади, активно и борбено дете. Обръщало се е към майка си с въпроса дали ще ходи на училище или на парти в Студио 54. Майката винаги е избирала детето да пропусне училище. И детето е пропускало училище… А е можело да учи и да развива знанията си. Жалко!

Да, това е една кратка история за това как да си родител е изключително отговорно! Да, това е поредната поучителна история. И да, надявам се, че всяка история може да бъде мотивираща да бъдем по-добри с децата си. Ние сме тяхната опора и ние ще им дадем пътя. Нека бъде светъл и щастлив!

Материал на Борислав Борисов – Bobby

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top