fbpx
Начало » Любопитно » Мечтаете ли си безплатно пътешествие из Европа

Мечтаете ли си безплатно пътешествие из Европа

  • Lyubina Panayotova
  • 22 ян. 2018
  •  Коментарите са изключени за Мечтаете ли си безплатно пътешествие из Европа

Проектът Road Trip се организира от ЕК и единственото изискване е да сте под 30 години

 

Мечтаете ли си за безплатно пътешествие из Европа. Търсят се любопитни и широкоскроени младежи, които обичат да пътуват и да преживяват нови приключения. Единственото изискване е да сте между 18 и 30 години и наистина да обичате предизвикателства. Ще изминете 12 000 км по 4 основни маршрута в цяла Европа – Средиземноморски, Атлантически, Дунавски и Балтийски маршрут.

Осем късметлии ще имат възможността за безплатно пътешествие из Европа за 1 месец между пролетта и лятото на 2018 г. Проектът Road Trip се организира от Генерална дирекция „Регионална и градска политика“ към Европейската комисия.

Четири двойки ще започнат своето пътешествие по един от маршрутите из Европа с микробус. По пътя те ще се срещнат с местните жители. Пътешествениците ще променят живота на местните хора към по-добро и ще изследват малко неизвестни места и невероятни пейзажи.

Пътешествениците от Road Trip ще споделят това като запишат и публикуват своите истории из целия континент. В края на всяко пътуване, уникалното им преживяване ще бъде представено във филм. То ще бъде отразено също в онлайн пътеводител за пътуванията по европейските пътища „Встрани от утъпкания път“.

Всеки може да бъде един от късметлиите! Кандидатурите се изпращат до 11 февруари 2018 г. Повече за проекта може да научите ТУК.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top