fbpx
Начало » Любопитно » Баща преобрази тялото си напълно заради децата си

Баща преобрази тялото си напълно заради децата си

  • bobi
  • 26 ян. 2018
  •  Коментарите са изключени за Баща преобрази тялото си напълно заради децата си

39-годишният Джеремая Питърсън, продавач на антики, преобрази по невероятен начин тялото си за малко повече от година.

Неговата цел е една единствена. Да бъде по-добър баща и съпруг.

Резултатите обаче удивиха не малко хора в социалните мрежи, където Питърсън споделя редовно своите постижения.

Миналата година Джеремая, който живее в щата Монтана, отива на няколкодневна почивка в планината, придружаван от трите си деца. Но вместо само хубави и приятни спомени, той се връща подтиснат.

„Вместо да имам красиви и забавни моменти с децата, които да помня цял живот, аз бях през цялото време задъхан и много бавен. Трябваше често да спираме, за да си почивам“, разказва Джеремая в Инстаграм.

Тогава Джеремая решава, че е време да действа, за да промени себе си, но не само външно, а най-вече вътрешно.

Когато 39-годишният баща започва диетата и тренировките, той тежи 127 кг. Джеремая започва да спазва стриктен хранителен режим, който в началото му се струвал непосилен. Мъжът следва т.нар. Кетонна диета (Аткинс диета, При този тип хранене белтъчните храни се консумират в значителни количества, както и мазнините).

След почти една цяла година тежки тренировки, упоритост и много търпение, Джеремая преобразява тялото си. Пред „Дейли мейл“ Джеремая споделя, че от „типичното тяло на един застаряващ мъж, който има шкембе“, постига резултати, които в началото не е очаквал.

„Всичко в тялото ми стана по-добро. Кожата ми е по-свежа, косата ми е по-гъста. Животът ми се промени драстично, защото не само изглеждам добре, но и духовно се чувствам отлично“, казва Питърсън.

Той не отрича, че не само лошото му настроение и здраве са оказали влияние върху решението му за промяна, но и децата му. Те са неговите големи вдъхновители, заради които предприема действия, които в момента са на лице.

Вижте трансформацията му в Инстаграм!

Източник: www.vesti.bg

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top