fbpx
Начало » Фотогалерия » University of Twente

University of Twente

Университет за тези, които обичат да прекрачват границите Готови ли сте да получите диплома от университет, който ще ви предложи перфектната програма и среда? Позволете ни да ви представим вълнуваща опция. University of Twente предлага широк спектър от висококачествени бакалавърски и магистърски програми изцяло на английски език. Обучението при нас ще ви даде отличен международен опит и  възможности за работа. 

Иновативните ни академични програми се ползват с международно признание. Ние свързваме технологията с проблеми от реалния свят. Отличителният ни предприемачески дух осигурява прилагането на знания, усвоени в красивия ни кампус, в реални дейности. Добре дошли в University of Twente! 

Високотехнологичен, с внимание към човешкото University of Twente, макар и малък, е един от водещите университети в света. Нашето мото, „High Tech, Human Touch“, отразява философията ни: нашите студенти и преподаватели се ангажират не само в развитието на технологиите, но и в комбинирането им с изследвания на човешкото поведение, социалните науки и икономиката. 

Този метод на комбиниране на различни дисциплини е факторът, който ни отличава от други университети и превръща студентите ни в хората, способни да решават проблемите на бъдещия свят.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top