fbpx
Начало » Фотогалерия » Bucks New University

Bucks New University

Bucks New University има заслужена репутация на млад университет с наситена среда за обучение. Нашите 3 кампуса –  High Wycombe, Uxbridge and Aylesbury – са разположени в красивата английска провинция и в същото време са близо до вълнуващия Лондон.

От туризъм до авиация, спорт и човешки ресурси, изкуства и дизайн до здравен мениджмънт – нашият широк спектър от практически специалности е създаден с единствената цел за бъдещо професионално развитие на студентите. В Bucks имаме силни връзки с индустрията и талантливи преподаватели, които имат практически опит в специалностите, които обучават. Това ни дава всичко необходимо, за да ви помогнем в процеса на обучение и да ви подготвим за бъдещ успех. Освен всичко – се гордеем, че студентският ни съвет е сред ТОП 15 във Великобритания. Той се управлява от студенти за да бъде в полза на студенти – всичко от различни клубове по интереси, спортове до барове и кафенета, по-голямата част от които са безплатни. 

Преместването от вкъщи може да бъде предизвикателство, но не и ако имате уредена квартира през първата година на следването си. Нашите общежития са създадени, за да бъдат удобни не само за живеене, но и за учене, социален живот и най-вече за да ви накарат да се чувствате у дома си.  Всички те са с 24-часова охрана, високоскоростен интернет и перални помещения.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top