fbpx
Начало » Фотогалерия » Abbey DLD Group of Colleges – London

Abbey DLD Group of Colleges – London

  • netpro
  • 26 окт. 2016
  •  Коментарите са изключени за Abbey DLD Group of Colleges – London
londonphoto

 

 

Обединеното кралство има международна репутация за качеството на образователната си система. Квалификациите предлагани от британските училища, колежи и университети, са признати в световен мащаб като отличителен белег за високи постижения и отличие. Ползите от обучение във Великобритания надминават получаването на диплома и сертификат. Ученето на английски език в естествена среда, който е международен език на бизнеса и владеенето му са сред най-важните умения, които всеки амбициозен студент трябва да развива.

 

Обучението в един от колежите на Abbey DLD College  може да ви осигури несравнима възможност да получите достъп до някои от най-добрите университети в Обединеното кралство, да подобрите английския си и да направите най-добрия старт в кариерата си. Стотици чуждестранни студенти идват във Великобритания всяка година, за да учат при нас, защото те са амбициозни и искат да успеят.

Присъединете се към нас на едно вълнуващо пътешествие, в което ние ще ви подкрепяме, предизвикваме и окуражаваме да  реализирате личните си и професионални амбиции.

Всеки един от нашите три колежа в Кеймбридж, Манчестър и Лондон предлага образование според нуждите ви, предназначено да подготви студентите за успешно бъдеще, включително и прием в най-престижните университети в Обединеното кралство.

Нашите курсове включват GCSE (от 14 години), A Levels в над 30 специалности и International Foundation  програми  (от 17 годишна възраст).

Ние работим с учениците, за да им помогнем да получат достъп до техните избрани университети и да ги позиционираме в бизнес света с първокласната репутация на Abbey DLD Colleges зад гърба им.

 

Защо да ни изберете?

 

Напредничаво обучение

Преподаването в малки класове, личната ни грижа към всеки ученик и подкрепата ни по време на процеса по кандидатстване води до високи резултати и предложения от престижни университети. През 2016 г. 52% от международните ни ученици получават отлични оценки на своите A levels, което отваря пътя им към най-добрите университети и програми.

 

Умения, с които да успеете в кариерата си

Уменията за критично мислене, анализ и ефективна презентация ще ви подготвят за успех в конкурентния свят. Ще ви помогнем да намерите предпочитания си начин на учене чрез индивидуални сесии с тутори и програми, в които се обучавате сами. Ние развиваме независими ученици днес за кариерен успех утре.

 

Впечатляваща материална база във водещи локации

Местоположението на трите колежа в Кеймбридж, Лондон и Манчестър е стратегическо, за да предлага отличен културен опит в непосредствена близост до най-добрите университети в света и глобалните компании. Базата на Abbey DLD има огромни предимства. Притежаваме над 500 стаи, като много от тях са разположени в кампуса на колежа и разполагат с 24-часова охрана, домакини и високоскоростен интернет. Предлагаме мрежа от обучени семейства-домакини за учениците, които предпочитат семейната среда.

 

 

DLD College London

 

Най-старият ни колеж е създаден през далечната 1931. През 2015 се местим в чисто нова, съвременна сграда в центъра на Лондон с изглед към река Темза, Парламента и Биг Бен. Със светлите си, просторни и съвременни помещения и сигурното настаняване на територията на колежа, DLD College Лондон представлява един уникален кампус. Всичко това в центъра на живописния исторически град Лондон. В DLD идват ученици не само от всички краища на Великобритания, но и от целия свят, за да се обучават в широкия спектър от предмети, които колежът предлага.

Базата включва:

  •         220 обезопасени стаи с бани в кампуса
  •         ресторанти в кампуса, включително и Starbucks
  •         6 високо оборудвани лаборатории
  •         40 класни стаи
  •         библиотека с отворено пространство, оборудвани с компютри класни стаи
  •         басейн, сауна и напълно оборудвана фитнес зала
  •         Факултет по творчески изкуства и медии със зали за изкуства, фотография, актьорско майсторство и музика

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top