fbpx

St. George’s International School

  • netpro
  • 10 ян. 2017
  •  Коментарите са изключени за St. George’s International School

St George’s International School е независимо международно дневно и бординг училище за момчета и момичета във френско-говорящата част на Швейцария. St. George’S International School се стреми да стимулира всяко дете да достигне пълния си академичн потенциал; осигурява стабилна, сигурна среда, в която децата са окуражавани да упражняват инициативност и креативност и да поддържат добра физическа форма. Стимулирането на интелектуалното любопитство също се счита за толкова важно, колкото и осигуряването на широко образование, което ще помогне на децата са постигнат личен баланс между повишено внимание и доверчивост, който от своя страна да ги подготви за възможностите и предизвикателствата на живота като възрастни.

 

Кампусът е разположен в тих район в живописните земи на училището, в местността, заобикаляща малкия град Монтрьо. Освен това, има охрана, която бди над сигурността на учениците на St George’s денонощно.

 

 Персоналът на училището се състои от обучени възпитатели, добре запознати с и строго съблюдаващи установените правилници.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top