fbpx

Abbey DLD Group of Colleges – Cambridge

 • netpro
 • 24 окт. 2016
 •  Коментарите са изключени за Abbey DLD Group of Colleges – Cambridge

Обединеното кралство има международна репутация за качеството на образователната си система. Квалификациите предлагани от британските училища, колежи и университети, са признати в световен мащаб като отличителен белег за високи постижения и отличие. Ползите от обучение във Великобритания надминават получаването на диплома и сертификат. Ученето на английски език в естествена среда, който е международен език на бизнеса и владеенето му са сред най-важните умения, които всеки амбициозен студент трябва да развива.

 

Обучението в един от колежите на Abbey DLD College  може да ви осигури несравнима възможност да получите достъп до някои от най-добрите университети в Обединеното кралство, да подобрите английския си и да направите най-добрия старт в кариерата си. Стотици чуждестранни студенти идват във Великобритания всяка година, за да учат при нас, защото те са амбициозни и искат да успеят.

Присъединете се към нас на едно вълнуващо пътешествие, в което ние ще ви подкрепяме, предизвикваме и окуражаваме да  реализирате личните си и професионални амбиции.

Всеки един от нашите три колежа в Кеймбридж, Манчестър и Лондон предлага образование според нуждите ви, предназначено да подготви студентите за успешно бъдеще, включително и прием в най-престижните университети в Обединеното кралство.

Нашите курсове включват GCSE (от 14 години), A Levels в над 30 специалности и International Foundation  програми  (от 17 годишна възраст).

Ние работим с учениците, за да им помогнем да получат достъп до техните избрани университети и да ги позиционираме в бизнес света с първокласната репутация на Abbey DLD Colleges зад гърба им.

 

Защо да ни изберете?

 

Напредничаво обучение

Преподаването в малки класове, личната ни грижа към всеки ученик и подкрепата ни по време на процеса по кандидатстване води до високи резултати и предложения от престижни университети. През 2016 г. 52% от международните ни ученици получават отлични оценки на своите A levels, което отваря пътя им към най-добрите университети и програми.

 

Умения, с които да успеете в кариерата си

Уменията за критично мислене, анализ и ефективна презентация ще ви подготвят за успех в конкурентния свят. Ще ви помогнем да намерите предпочитания си начин на учене чрез индивидуални сесии с тутори и програми, в които се обучавате сами. Ние развиваме независими ученици днес за кариерен успех утре.

 

Впечатляваща материална база във водещи локации

Местоположението на трите колежа в Кеймбридж, Лондон и Манчестър е стратегическо, за да предлага отличен културен опит в непосредствена близост до най-добрите университети в света и глобалните компании. Базата на Abbey DLD има огромни предимства. Притежаваме над 500 стаи, като много от тях са разположени в кампуса на колежа и разполагат с 24-часова охрана, домакини и високоскоростен интернет. Предлагаме мрежа от обучени семейства-домакини за учениците, които предпочитат семейната среда.

 

 

Abbey College Cambridge

Колежът отваря през 1994г. и успехът му води до разрастване и разширяване, което налага преместването му, , през 2016г., в нова, специално построена за целта сграда . Учениците в Abbey College Cambridge  са  с разнороден международен профил и повечето  продължават образованието си в топ британски университети като Cambridge, Oxford, Imperial и London School of Economics (LSE).

Abbey College Cambridge е изградил здрави връзки с Cambridge University и предлага на учениците си посещения в колежите и факултетите на университета, както и възможност за стажове в университетските лаборатории. Резултатите на A level за 2016г. продължават да  отличават колежа като един от най-добрите независими колежи във Великобритания. През 2016г. 29% от резултатите са с оценка A*, а рейтингът на отличните оценки (A*-A) е 60%.

 

Колежът ни бе оценен като „изключителен” от Ofsted във всички аспекти на преподаване и осигуряване на настаняване. За да помогнем на учениците да постигнат амбициите си, нашият колеж е разположен в изключително модерен кампус в централен Кембридж.

 

Новият кампус беше създаден от нашите преподаватели и учители с цел да подхожда перфектно на нуждите от обучение и настаняване на нашите ученици.

 

Той включква : 

 •          120 стаи с бани с пълен пансион и още 130 стаи на една минута  пеша до колежа
 •          Общи помещения и зони за социализиране
 •          42 оборудвани класни стаи
 •          12 съвременни научни лаборатории
 •          2 библиотеки
 •          Арт студио (което ни позволява да предлагаме художествени курсове GCSE и A level )
 •          2 обособени музикални студия
 •          Менза,  където учениците се хранят три пъти дневно
 •          Кафе-бар
 •          Фитнес
 •          Баскетболно игрище
 •          Аудитория и спортна зала
 •          Жива охрана и CCTV
 •          Защитено място за съхраняване на велосипеди

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top