fbpx

Abbey DLD Group of Colleges – London

  • netpro
  • 18 ян. 2017
  •  Коментарите са изключени за Abbey DLD Group of Colleges – London

Обединеното кралство има международна репутация за качеството на образователната си система. Квалификациите предлагани от британските училища, колежи и университети, са признати в световен мащаб като отличителен белег за високи постижения и отличие. Ползите от обучение във Великобритания надминават получаването на диплома и сертификат. Ученето на английски език в естествена среда, който е международен език на бизнеса и владеенето му са сред най-важните умения, които всеки амбициозен студент трябва да развива.

Обучението в един от колежите на Abbey DLD College  може да ви осигури несравнима възможност да получите достъп до някои от най-добрите университети в Обединеното кралство, да подобрите английския си и да направите най-добрия старт в кариерата си. Стотици чуждестранни студенти идват във Великобритания всяка година, за да учат при нас, защото те са амбициозни и искат да успеят.

Присъединете се към нас на едно вълнуващо пътешествие, в което ние ще ви подкрепяме, предизвикваме и окуражаваме да  реализирате личните си и професионални амбиции.

Всеки един от нашите три колежа в Кеймбридж, Манчестър и Лондон предлага образование според нуждите ви, предназначено да подготви студентите за успешно бъдеще, включително и прием в най-престижните университети в Обединеното кралство.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top