fbpx
Начало » Езиково обучение » Ваканция в чужбина » Прекарайте незабравимо лято в Швейцария!

Прекарайте незабравимо лято в Швейцария!

  • myotova
  • 11 май 2021
  •  Коментарите са изключени за Прекарайте незабравимо лято в Швейцария!
Leysin-American-School-in-Switzerland

Прекарайте незабравимо лято в Швейцария с програмата на Leysin American School!

 

Повече от седемдесет години ученици от цял ​​свят се радват на невероятно лято и международен опит в Leysin American School (LAS), изпълнен с приключения, смях, учене и много други! Разберете защо ученици и семействата им са щастливи през летните месеци в Швейцария!

LAS Summer програмата позволява на учениците да избират сами учебните си занятия и те да са съобразени с техните интереси. Учениците избират сутрешната си програма, както и клубове, в които да участват, следобедни и вечерни дейности.

Искате ли да прекарате лятото си в създаване на приятели от цял ​​свят? Може би бихте искали да научите нов език? Или може би бихте искали да се забавлявате с нашата приключенска програма, да пеете в мюзикъл или дори да си построите ракета? Нашата лятна програма ви предлага възможността да направите всичко това и много повече! Нашият кампус е скрит в красивия планински град Лейзин, Швейцария. Той осигурява идеалната среда за ученици и къмпингуващи, да учат и да се забавляват заедно в безопасна среда в швейцарските Алпи. Кампусът ни представлява въплъщение на швейцарската култура, а нашият уютен роден град е международно призната ски дестинация с гостоприемството, съоръженията и начина на живот, които се харесват както на ученици, така и на международни посетители и туристи. Редовните екскурзии и приключения позволяват на учениците да изследват Швейцария, докато учат.

Мисията на LAS е „развитие на иновативни, състрадателни и отговорни граждани на света“. Акцентите на лятната програма включват туризъм и колоездене в швейцарските Алпи! Нашите летни студенти се радват на разходка с лодка по Женевското езеро, както и екскурзии до Цермат, Монтрьо и Грюер!

„Любимата ми част от лагера бяха вечерните занимания заедно и правехме s’mores (лакомства за лагерен огън), разказвахме истории, пеехме песни и просто се забавлявахме заедно! Нямам търпение да се върна следващата година.“

 

Присъединете се към нас за следващата ни програма „Лято в Швейцария“!

Ако търсите страхотен опит за академичната година в Швейцария, не търсете нищо друго от целогодишната програма на Leysin American School. В LAS се ангажираме да осигурим стабилна, грижовна, подкрепяща, подобна на семейството среда. Ние сме разнообразна, сплотена общност, в която членовете на персонала са винаги на разположение, за да дадат на учениците грижи и насоки, докато се ориентират в отговорностите и предизвикателствата на младата зряла възраст. Ние предлагаме на нашите ученици балансирана програма за обучение, спорт, отдих и културни пътувания, за да насърчим едно цялостно образование. През зимата учениците карат ски два пъти седмично, организирано от кампуса.

В LAS ние търсим всеки шанс да свържем нашите ученици с въздействащи практически възможности за обучение, за да могат да видят практическите приложения на обучението си в работата и в реалния свят. Ние допълваме традиционните класове с програми и събития, които надграждат интересите на учениците и адресират актуални глобални проблеми, помагайки на нашите ученици да развият основни умения в критичното мислене, предприемачеството и работата в екип.

Гордеем се не само с обучението на отлични студенти, но и с привличането на силни университети. Нашите университетски съветници започват да работят с ученици от 9 клас, изграждайки взаимоотношения, които се фокусират върху характера, благодарността, личните постижения и взаимоотношенията. Ние организираме специален седмичен курс, за да ги подкрепим в техните лични и академични цели, след като завършат LAS.

Независимо дали ще се присъедините към нас през лятото или през цялата година, ние знаем, че ще придобиете опит за цял ​​живот!

За повече информация посетете сайта ни: www.las.ch

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top