fbpx
Начало » България » Български ученик беше отличен за спортните си постижения

Български ученик беше отличен за спортните си постижения

  • netpro
  • 20 дек. 2016
  •  Коментарите са изключени за Български ученик беше отличен за спортните си постижения
Marko Sabchev

Българският ученик Марко Събчев беше отличен за спортните си постижения на наскоро проведения Зимен концерт и церемония по награждаване в DLD College Лондон. Шестнадесетгодишният Марко  беше награден за постиженията си във футбола и фитнеса със специално отличие за забележително представяне, положени усилия и отдаденост на спортовете.

Събитието, което се проведе в просторния и красив атриум на разположения в Уестминстър бридж колеж, предложи голямо разнообразие от ученическите таланти на възпитаниците на DLD, като някои от отличилите в различните дейности през годината бяха наградени  за усилията си.

Водещият на церемонията- Майкъл Брет, приветства гостите и представи наградените, а музиканти от различни жанрове се качиха на сцената. Пианисти, певци, музикални групи и укулеле банда – атриумът беше изпълнен със забавления, включително и поетични и литературни четения.

Марко, който е А-level ученик по специалностите „Социология“, „География“, „Теоретична математика“, „Статистика“ и „Икономика“ получи наградата си пред всичките си връстници.

Директорката на училището, Рейчъл Борланд, каза : „Марко напълно заслужи тази награда, тъй като влага сърцето и душата си в ученето. Той е спортна натура и се труди сериозно, за да гарантира, че дава най-доброто от себе си за своя отбор. Той е пример за това колко е важно да бъдеш активен и здрав.“

 „Шоуто беше фантастично, толкова много наши ученици ни доставиха огромно удоволствие. С всяка година става все по-хубаво.“

Групата колежи  Abbey DLD  включва три първокласни независими колежа, разположени в различни части на Великобритания и поддържа ненадмината международна репутация. Колежите са специализирани в това да помагат на ученици от цял свят да разгърнат потенциала си на академично, социално и личностно ниво, така че впоследствие да постигнат успехи в топ британски университети.

Осигурявайки сигурна и грижовна среда за чуждестранните си ученици, всеки един от колежите, намиращи се в Лондон, Манчестър и Кеймбридж, предлага съвременни, красиво обзаведени самостоятелни стаи с постоянна 24 часова охрана. Колежите предлагат Златен стандарт в образованието и така позволят на децата да развият пълния си потенциал в предизвикателна, но същевременно грижовна среда. Преподаването в училищата съчетава най-доброто от традиционните и модерните методи и подсигурява достъп до най-новите технологии в класната стая.

Тази година трите колежа заедно постигнаха изключителни резултати. Групата  отбеляза 99% успеваемост в A-level програмите, като  52% от чуждестранните ученици постигнаха A*-A ниво. През 2016 приетите в университет ученици бяха 394, а 44% от тях бяха приети в университети от Russel Group .

За повече информация за The Abbey DLD colleges, посетете www.abbeycolleges.co.uk .

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top