fbpx
Начало » Средно образование » Кандидатстване средно образование » Безплатен справочник за средно образование и езиково обучение 2016/2017г.

Безплатен справочник за средно образование и езиково обучение 2016/2017г.

  • netpro
  • 01 юли 2014
  •  Коментарите са изключени за Безплатен справочник за средно образование и езиково обучение 2016/2017г.

За трета поредна година екипът на сп. „Образование и специализация в чужбина” и Маркет Тренд ЕООД  публикува своя Справочник за средно образование и езиково обучение.

Проектът е реализиран със съдействието на учители, директори, родители и консултанти предоставя полезна информация и съвети относно естеството, спецификата и целите на гимназиалното образование в частни училища.

Изданието събира на едно място всички възможности за продължаване на средно образование в някои от най-популярните чуждестранни дестинации за образование на деца. Сред тях са: Великобритания, Германия, Австрия, Франция, Испания, Италия, Канада, САЩ, Австралия и Швейцария.

„Учениците ще открият цялата необходима информация за сроковете за кандидатстване таксите за образование; условията за пансионен престой и уловките при кандидатстването в съответната държава.“ – обясни ръководителят на проекта и управляващ директор на Маркет Тренд, Десислава Пенчева. Представени са и основните международни образователни програми като A-level, IB, IGSCE  и др, както и училищата, където те могат да се изучават в България.

Родители и ученици ще могат да се информират за частните училища в България и чужбина, какво представлява пансионният живот за децата в елитните училища в чужбина, извънкласните им дейности и най-важното – за дипломите, които ще придобият след завършеното им средно образование.

„Основната новост тази година е разширеният раздел, посветен на езиковото обучение. Постарали сме се да представим възможностите за получаване на сертификат още от ученическа възраст, както и да обясним ползите от това“ – коментира Ева Дончева, автор в справочника. 

Пълната версия на изданието може да разгледате по-долу:.

Издател е „Маркет Тренд“ ЕООД.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top