fbpx
Начало » България » Аз и моят път – професионално ориентиране за ученици

Аз и моят път – професионално ориентиране за ученици

  • netpro
  • 03 апр. 2015
  •  Коментарите са изключени за Аз и моят път – професионално ориентиране за ученици
careers

За втора поредна година WishBOX организира курс по професионално ориентиране за ученици (8-12 клас) – „Аз и моят път“, който цели да помогне на младежите да направят информиран, мотивиран и осъзнат избор за своето лично, академично и професионално развитие.

В рамките на два месеца по време на курса, с помощта на опитни обучители младежите ще преминат през три модула: Себепознание, Светът на професите и Личен маркетинг.  Ще имат пространство да изследват, наблюдават и опознават себе си, своята уникалност, силни страни, таланти, умения и интереси. Ще разберат връзката „Кой съм аз?“ и „Каква да бъде моята професия?“ Ще научат кои са актуалните професии и какви са бъдещите тенденции. Ще се срещнат с вдъхновяващи ментори от различни професионални области. Ще преживеят различни професии, докато работят върху практически казуси и проекти. Ще посетят работни места и университети. Ще се научат да се представят уверено и целенасочено чрез различни инструменти (CV, мотивационно писмо, интервю, презентация); Ще умеят да си поставят цели и да правят план за осъществяването им.

Ще развият умения и нагласи, важни за успеха във всяка една сфера.

До 10-ти април учениците имат възможност да спечелят стипендии, които напълно или частично ще покрият таксата им за курса.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top