ПРОЕКТИ НА „МАРКЕТ ТРЕНД“ EООД В ОБЛАСТТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО

Общо Представяне

Маркет Тренд ЕООД е водещ издател в сферата на образованието от 12 години.

Портфолиото на компанията включва:

  • – Сп. „Образование и специализация в чужбина” – единственото месечно печатно издание за образование и обучение в България
  • studyabroad.bg – най-големият портал за образование в България с над 10 000 статии и над 100 000 уникални посетители месечно
  • – Бакалавърски справочник – годишно издание с тираж 20 000 копия и безплатно разпространение в над 100 училища в цялата страна
  • – Справочник за Средно образование и езиково обучение – годишно издание с 5 000 тираж ексклузивно безплатно разпространение
  • – Справочник за Магистърски и MBA програми – годишно издание

MEDIA KIT 2023

сп. Образование

СП. ОБРАЗОВАНИЕ И СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ В ЧУЖБИНА

Сп. „Образование и специализация в чужбина“ е първото и единственото българско издание, което представя подробно процедурата за кандидатстване за бакалавърска, магистърска, и докторска степен, чуждестранни университети и колежи, визи и право за работа, дава полезна и актуална информация за тестове, изпити, конкурси, стипендии. За родителите списанието е безценен помощник, за да вземат най-доброто решение за децата си.

Разпространение: 20% от тиража е за безплатно разпространение; останалата част се разпространява в търговската мрежа – вестникарски павилиони, големите вериги книжарници, бензиностанции и супермаркети, образователни  и кариерни изложения в страната и други

ПРЕДСТАВЯНЕ НА СП. „ОБРАЗОВАНИЕ И СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ В ЧУЖБИНА“

Уебсайт

WWW.STUDYABROAD.BG

www.StudyAbroad.bg е един от първите уеб портали в България за международно образование. Към момента е най-богатият портал с над 10 000 статии на тема образование. От ноември 2013 година е с изцяло обновена визия. Новата оптимизирана търсеща машина, помага за лесния достъп до статии за много държави, университети, студентски истории, изпити, стипендии и много други по избор на потребителя.

Средно месечни импресии: 250 000
Средномесечни уникални потребители: 100 000

Справочник за средно образование

Справочникът “Средно образование и езиково обучение” е издание с безплатно разпространение.

Изданието е предназначено за родители, учители и ученици интересуващи се от най-високите стандарти в средното образование и езиковото обучение.

Справочникът представя информация за средно образование в 10 държави, 6 международни образователни програми, както и 6 от базовите езикови сертификати за деца до 15 годишна възраст.

Учениците ще открият цялата необходима информация за сроковете за кандидатстване в различните държави, таксите за образование и условията за пансионен престой, уловките при кандидатстването в съответната държава. Представени са и основните образователни програми, които са с международен стандарт като A-level, IB, IGSCE и др., както и училищата, където могат да се изучават тези програми в България. Накратко родители и ученици ще могат да се информират относно какво предлагат частните училища в България и чужбина, какво представлява пансионния живот за децата в елитните училища в чужбина, извънкласните им дейности и най-важното за дипломите, които ще придобият след завършеното им средно образование.

Справочникът за Средно образование и езиково обучение 2019 / 2020 се разпространява безплатно в печатен и в онлайн вариант. Печатното издание може да намерите  в някои от големите книжарници в страната, в някои от водещите училища, в подбрани тенис кортове, конни бази, голф игрища, езикови центрове, както и по време на различни форуми и събития в сферата на образованието.

ВИЖТЕ ПОСЛЕДНОТО ИЗДАНИЕ НА СПРАВОЧНИКА ТУК 

ПРЕДСТАВЯНЕ НА СПРАВОЧНИКА ЗА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

Бакалавърски справочник

БЕЗПЛАТЕН БАКАЛАВЪРСКИ СПРАВОЧНИК

Бакалавърският справочник е годишно издание с безплатно директно разпространение в над 100 училища, което служи като пътеводител на учениците и техните родители в процеса на кандидатстване и избор на университет.

Изданието съдържа информация за кандидатстване бакалавърска степен в над 25 държави, изисквания за прием, езикови сертификати и др. Обърнато е специално внимание и на кариерното ориентиране, като са разгледани 15-те основни учебни направления и кариерните възможности, които се откриват пред завършилите ги.

Бакалавърски справочник 2022 излезе от печат през декември 2021 г.

ВИЖТЕ ПОСЛЕДНОТО ИЗДАНИЕ НА СПРАВОЧНИКА ТУК 

ПРЕДСТАВЯНЕ НА БАКАЛАВЪРСКИ СПРАВОЧНИК

Магистърски справочник

POSTGRADUATE EDUCATION

СПРАВОЧНИК МАГИСТЪРСКИ И MBA ПРОГРАМИ

Справочник за магистратури е двуезично издание за магистърски и професионални програми в страната и чужбина.

Разпространява се директно и безплатно в три държави – България, Румъния и Македония в университети, кариерни и образователни форуми, както и директно до HR компании.

Изданието се издава в  печатен и онлайн вариант, като за 2014 г. има над 30 000 сваляния на изданието от сайта на www.studyabroad.bg

Тираж: 15 000 бр.

ВИЖТЕ ПОСЛЕДНОТО ИЗДАНИЕ НА МАГИСТЪРСКИЯ СПРАВОЧНИК ТУК

ВИЖТЕ ПОСЛЕДНОТО ИЗДАНИЕ НА MBA СПРАВОЧНИКА ТУК 

ПРЕДСТАВЯНЕ НА МАГИСТЪРСКИ СПРАВОЧНИК

 

ЗА РЕКЛАМА:
София 1404, ул. Твърдишки проход, №23, ет. 9, офис 34
тел./факс: 02/ 961 62 63, 961 63 63
reklama@studyabroad.bg