fbpx
Начало » Езиково обучение » Езиков курс » BritUp! семинари за ученици

BritUp! семинари за ученици

 • Ana Avtova
 • 10 апр. 2018
 •  Коментарите са изключени за BritUp! семинари за ученици

Помогнете на вашите ученици да развият и проверят езиковите си умения по английски език, докато се забавляват и научават повече за британската култура и образование. Заповядайте в Британски съвет и открийте нов свят от възможности с нашите целодневни семинари.

Какво представляват семинарите BritUp!

Семинарите Brit Up! са предназначени за училищни групи от деца на възраст 14-18 години, които владеят английски език на ниво минимум B1 от Общоевропейската езикова рамка . Провеждат се в сградата на Британски съвет в София и са изцяло на английски език. Семинарите включват целодневна програма от забавни и практически занимания, последвани от кратка версия на компютърния тест по английски Aptis.  

По време на семинарите учениците ще имат възможност да: 

 • упражнят езиковите си умения за говорене, писане, четене и слушане;
 • получат удостоверение за владеене на английски език, според постигнатия резултат на теста Aptis;
 • се запознаят с интересни теми от британската литература и изкуство;
 • научат повече за възможностите, които предлага британско образование.

  Как да организирате посещение?

  Семинарите се провеждат всеки понеделник, с изключение на официалните празници и почивни дни, в месеците от октомври до юни всяка година. Те са предназначени за групи от 10 до 30 ученика. Не се приемат индивидуални записвания. При посещение на повече от 15 участници, групата ще бъде разделена на две (в реда на подаване на имената) за провеждането на втората и третата част от програмата.

  За да планирате участието на вашите ученици е необходимо да направите предварителна резервация поне 15 дни преди избраната от вас дата. Моля, попълнете формуляра за записване (в края на тази страница) и ни го изпратите по имейл. Ние ще се свържем с вас в рамките на 3 работни дни, за да потвърдим резервацията ви или да ви предложим алтернативна дата, в случай, че избраната от вас вече е заета.

Каква е таксата за участие?

Цената за участие е 30 лв. за всеки ученик и трябва да бъде преведена по банков път, съгласно указанията във формуляра за записване. Таксата включва разходите за всички части на семинара, включително учебни материали, удостоверение от теста по английски език Aptis и обяд. Таксата и услугите ни не включват организирането на пътуване и престой в София, както и разходите, свързани с организирането на училищното посещение. Преподавателят/ ръководителят на училищната група не заплаща такса за участие.

 

Можете да изтеглите формуляр за участие от сайта на Британски съвет.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top