fbpx
Начало » България » 4Magic: Ние не сме просто група… Ние сме едно семейство!

4Magic: Ние не сме просто група… Ние сме едно семейство!

  • bobi
  • 05 окт. 2018
  •  Коментарите са изключени за 4Magic: Ние не сме просто група… Ние сме едно семейство!

4Magic са победителите в последния 5-ти сезон на X Factor България. Дебютната им песен „Вечеряй Радо“ става една от най-хитовите песни, както онлайн, така и по музикални телевизии и радиа.

Здравейте, 4Magic! Представете се – коя на колко години е, какви интереси има и от къде сте?

4Magic: Здравейте! Всички сме от любимия ни роден град – Пловдив, а сега ще Ви се представим и поотделно:

Валентина: Аз съм на 15. Освен, че съм певица, танцувам народни и хип-хоп танци и спортувам.

Елия: Аз съм на 16 години и имам много интереси! Обичам да чета, да записвам кавъри на песни, да пътешествам и да рисувам!

Елеонора: Аз съм на 14, главно се занимавам с музика, а другите ми хобита включват рисуване и танци. Наскоро започнах да уча и корейски.

Никол: Аз съм на 16, занимавам се с музика от 4-годишна. Изучавам специални предмети като счетоводство, микроикономика и др. Също така обожавам да спортувам.

 

Вие станахте популярни покрай X-Factor… Какво беше за вас X-Factor?

4Magic: Форматът беше едно голямо изпитание и урок за нас. Научихме се на дисциплина, единство, любов, приятелство. Станахме още по-близки и отпреди.

Как успявате да се сработите 4-те чисто технически като пеене? Трудно ли е?

4Magic: От четири години пеем заедно и все повече се разбираме една с друга – сплотени сме като семейство. Много добре се познаваме и когато пеем на сцена дори с поглед можем да се разберем взаимно. Гласът на всяка от нас е различен, с което сме свикнали от самото начало, затова и не ни е трудно да пеем заедно, напротив – напасваме се и звучим като едно цяло.

Дебютната ви песен „Вечеряй Радо“ се върти навсякъде. Очаквахте ли такъв успех?

4Magic: Определено не очаквахме този успех, но наистина много силно се надявахме да се хареса на хората и то взе, че се случи. Много сме щастливи от този факт! J

Кой реши да има народен елемент в тази песен? Спомняте ли си на кой беше първата идея?

4Magic: Идеята дойде от Саня Армутлиева. Обсъдихме го веднага след финала на предаването и решихме, че ще е страхотно. Нещо ново и различно. Взехме най-топлия спомен от формата, именно „Вечерай Радо“, и го включихме в парчето. И ето че стана!

Човек да бъде в група е много трудно. Често групите се разпадат заради егото на някои от участниците в нея. Вие как сте с егото? Имате ли разединения във 4Magic?

4Magic: Ние сме много различни и по много въпроси не сме на едно мнение, но винаги успяваме да стигнем до консенсус и да вземем решение ЗАЕДНО! И това е, защото не сме просто група, ние сме си по-скоро като сестри, като едно голямо семейство. Може да има моменти, в които се караме, но винаги намираме начин да разрешим проблема и се сближаваме още повече.

Може би най-хубавата новина за вас е, че имате договор с Virginia Records. Какво е да работите със Саня?

4Magic: Работата ни със Саня и с екипа на Virginia Records ни кара да се чувстваме част от едно голямо и обичано семейство! Благодарни сме на Саня за доверието и вярата в нас, както и за огромната подкрепа! Ако тя не ни бе взела „под крилото си“, нямаше да има 4Magic, нямаше да имаме и песен, нито бъдещи проекти. Можем да ѝ кажем само едно голямо БЛАГОДАРЯ!

Като имате участия какво искат хората повече – народна музика или комерсиална денс музика… Защо?

4Magic: На всички места, на които сме били на сцена досега, публиката е била с различни предпочитания. Имаме репертоар от песни, с които показваме, че можем да пеем различни жанрове музика. На всеки от концертите ни най-много ни зарежда това, че и малките, и големите пеят песента ни с нас. Важно е да се знае, че ние не сме народни певици и не пеем толкова често народна музика, от време на време радваме хората и с такива неща, но определено жанрово следваме комерса.

Издайте нещо за следващия ви проект… Дори да е нещо мъничко.

4Magic: Все още го пазим в тайна, но очаквайте да е нещо по-различно, интересно и супер готино! Не можем да разкрием кога ще излезе, но го очаквайте сравнително скоро и ни следвайте в социалните мрежи за повече детайли.

Пожелайте нещо на всички ваши фенове и на читателите на списание „Образование“

4Magic: Желаем им да преследват мечтите си, да вярват в себе си и да не спират да работят в посоката, която искат. И не на последно място – пожелаваме им едно невероятно лято, изпълнено с усмивки и много приключения!

Интервю на Борислав Борисов – Bobby

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top