fbpx
Начало » България » 45 младежи от Португалия гостуват в Златоград по програмата „Еразъм+“

45 младежи от Португалия гостуват в Златоград по програмата „Еразъм+“

  • bobi
  • 05 юли 2021
  •  Коментарите са изключени за 45 младежи от Португалия гостуват в Златоград по програмата „Еразъм+“

45 младежи от Португалия ще посетят Златоград в рамките на обмен по програмата „Еразъм+“. Това са момичета и момчета, обучаващи се за специалности в сферата на туризма

Първата група младежи на възраст от 18 до 21 години, съпровождана от двама ръководители, започват от днес до 23 юли. По-голямата част от младите хора ще бъдат ангажирани на рецепция в хотели в града в съответствие с техния професионален профил, а трима от завършилите „Екотуризъм“ ще бъдат ангажирани с промотиране на Златоград като туристическа дестинация.

По време на престоя си младежите ще преминат кратък езиков курс, включващ английски език за работа в хотела и основни фрази на българския език. Португалските участници ще се запознаят с природните и културните забележителности на Златоград, като ще научат за живите български традиции, ще посетят близки забележителности, сред които Перперикон, пещерата „Ухловица“ и Агушевите конаци.

Втората група участници ще бъдат през месец септември, а третата ще бъде през месец октомври и ноември, когато се провежда „С кариерата в Златоград“. Домакин на събитието е фондът за развитие и подкрепа на бизнеса в качеството си на партньор по проект, финансиран по програма „Еразъм +“.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top